Gode ​​nyheter for Lewandowski og Bayern. En Borussia-kamp som gave til julefotball

Helt fra kampstart har Hertha Berlin-spillerne satt press på dem. Allerede klokken 16 kunne vertene ta ledelsen da Maolid scoret. Dommeren signaliserte imidlertid offside og målet kunne ikke dømmes. Så tok Borussia-spillerne ordet. Og i det 31. minutt tok de ledelsen da Brandt snek seg forbi Herthas keeper med en perfekt pasning fra Haaland. Allerede før pause kunne det ha stått 2:0 til Borussia. Axel Witsel ble imidlertid også tatt i offside.

Se videoen
Det er en reaksjon fra sjefen for «France Football» om Robert Lewandowski

Rett etter pause endret bildet av kampen seg betraktelig. Kort tid etter pause ledet Hertha til remis. Belfodil utnyttet Daridas passasje for å beseire Hitz. Seks minutter senere tok vertene ledelsen da Richter kom inn på listen over skyttere. I det 69. minutt beseiret Richter Borussia-målvakten for andre gang, og utnyttet forsvarernes fatale feil, og ga laget hans en 3:1-ledelse.

Lewandowski kommenterte målet mot Wolfsburg. «Treningen var nyttig»

Du kan også lese mer om fotball i Europa på Gazzetta.pl

På slutten av kampen klarte Borussia Dortmund å svare med et mål fra Tigges, som dukket opp på banen flere titalls sekunder tidligere. I de siste minuttene resultat han endret seg aldri og Borussia tapte uventet for Hertha 2:3. Krzysztof Piątek tilbrakte hele kampen på benken.

Borussias resultat er gode nyheter for Bundesliga-ledere Bayern. Det var det femte nederlaget for BVB denne sesongen. Dermed har Marco Roses tap mot Bayern allerede økt til ni poeng etter at Julian Nagelsmanns lag slo Vfl Wolfsburg 4-0. Borussia spiller ikke en kamp til etter nyttår, når de spiller mot Eintracht Frankfurt 8. januar.

Robert Lewandowski, som scoret et mål fredag, økte også ledelsen over Haaland. Nordmannen er utvilsomt den farligste polske rivalen i kampen om kronen til skytternes konge.