Danske Podimo i Vilnius planlegger å ansette flere spesialister neste år

Podimo-teamet. Bedriftsbilde

Den danske podcast- og lydbokplattformen Podimo i Vilnius skal være operativ i Litauen i flere år. Selskapet har til hensikt å utvide sin arbeidsstyrke og utvikle teknologiske, innholdstilpasnings- og designløsninger.

Vi er klare til å øke kapasiteten vår, akselerere investeringer i vår produksjon, produktinnovasjon og videre geografisk utvikling. Vilnius har i løpet av året utviklet kjernen i teamet for teknologiløsninger og vi er fornøyd med kompetansen og arbeidsmoralen til de lokale spesialistene. Vi ser potensialet for ytterligere utvidelse av teamet, – siterer rapporten Morten Strung, leder i Podimo.

Podimo kunngjør åpningen av et kontor i Litauen i 2019 og i fjor ble selskapet UAB Podimo Lithuania stiftet, som nå har 22 spesialister. mon V sier de forventer å nesten doble antallet høyt kvalifiserte ansatte per år.

IT- og plattformdesignteamet forventes å jobbe på Vilnius-kontoret, som vil utvikle teknologien, innholdsapplikasjonen og plattformdesignløsningene rundt om i verden.

M.Strunge 2019 utviklet i Podimo i november tiltrakk seg nesten 70 millioner. EUR, og siden starten av driften over 100 millioner. Eur teknologiinvesteringsplattform og innholdsutvikling, spesifisert i rapporten.

Podimos lydabonnementstjeneste er for tiden tilgjengelig i Danmark, Tyskland, Spania, Norge og i hele Latin-Amerika.

Selskapet har kontorer i København, Berlin, Barcelona, ​​​​Madrid, London, Amsterdam, Mexico, Oslo og Vilnius. Podimo Group har i dag over 100 ansatte.

Velg selskapene og emnene som interesserer deg. kilder.

Kennard Benson

"Kaffeguru. Musikkspesialist. Vennlig skribent. Hengiven nettentusiast. Wannabe-analytiker. Fremtidig tenåringsidol."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.