Byggingen av Teltonika Technology Center i Molėtai får fart

7. januar fant markeringen av byggestarten av Teltonika Technology Center sted i Molėtai. I løpet av dette ble en tidskapsel begravd, som symboliserte den vellykkede byggestarten.

Mer enn 30 gjester kom for å minnes og minnes dette svært viktige prosjektet for Teltonika-gruppen av selskaper og hele Molėtai-regionen. Blant dem er ikke bare lederne og visepresidentene for gruppen av selskaper, men også ordføreren i Molėtai Saulius Jauneika, viseministeren for økonomi og innovasjon i Republikken Litauen Jovita Neliupšienė og arkitektene ved teknologisenteret.

Informasjon om Molėtai teknologisenter

I siste kvartal av 2022 skal det bygges et nytt Teltonika-hus i Molėtai, Teltonika Technology Center. Dette bygget vil huse ikke bare administrative kontorer og produktdesignkontorer, men også laboratorier og produksjonslinjer. Det forventes å sysselsette omtrent 500 ansatte med ulike spesialiteter på tvers av hele teknologisenteret.

De mest moderne telemedisinske enhetene, inkludert kunstig lungeventilasjonsenheter og smarte armbånd som gjenkjenner atrieflimmer, vil bli designet og produsert ved Molėtai Technology Center. Det vil også utvikle toppmoderne nettverksutstyr som tar opp viktige spørsmål på tvers av et bredt spekter av sektorer, fra energi og smarte byer til transport- og handelssektorene.

bilde av teltonika.lt.

Arvydas Paukštys, president for Teltonika Group, nevnte også ytterligere planer: «For det første vil 4G- og 5G-mobilrutere bli satt sammen her, men vi planlegger også å produsere ladestasjoner for elektriske kjøretøy og telemedisinsk utstyr her. Og hvis du finner nok elektronikkprogrammerere og designere, kan en ny forretningsnisje oppstå her. »

Formålet med prosjektet Teknologisk senter

Ved å implementere dette prosjektet har selskapet som mål å skape attraktive, godt betalte og høyverdiøkende arbeidsplasser i Molėtai-regionen og tiltrekke folk til å interessere seg for de nyeste teknologiene og velge ingeniørspesialiteter.

Ordfører i Molėtai S. Jauneika foto av teltonika.lt.

Arvydas Paukštys, grunnlegger og president for Molėtai Teltonika-gruppen av selskaper, påpeker at dette prosjektet er mer basert på sosial motivasjon enn virksomhet:

«Vi vil skape maksimal verdi for innbyggerne i Molėtai-distriktet, som vil finne gode arbeidsforhold og lønn som tilsvarer de i Vilnius her. Jeg tror 500 nye jobber vil være et sterkt insentiv for Molėtai til å innovere og skape for unge mennesker. De bør. dukke opp mer virksomhet, så vårt ønske er å hjelpe distriktet til ikke å redusere, men å øke befolkningen, sier A. Paukštys.

bilde av teltonika.lt.

De første ansatte er allerede i ferd med å utvikle sine ferdigheter

Sommeren i år ble de første ansatte ansatt ved Molėtai Technology Center: montører-pakkere for elektroniske enheter, prosjektforberedere, lager- og interne logistikkkoordinatorer, selektive sveiseoperatører og testere av elektronisk utstyr.

Alle som blir med i Molėtai-teamet får all slags hjelp og opplæring organiseres. Selskapet frakter de nye teammedlemmene fra Molėtai til Vilnius for opplæring og returkurs på selskapets regning.

bilde av teltonika.lt.

«Jeg håper Molėtai Technology Center innfrir forventningene som stilles til det, slik at vi om to år finner 500 ansatte som kan lære oss å utvikle og produsere Internet of Things-produkter, slik at vi kan implementere prosjektet i stor skala og møte 34 millioner. investering i euro. Og det viktigste for ansatte vil være å lære å leve og jobbe i kulturen av respekt og gjensidig tillit som vi fremmer, «sa A. Paukštys.

Det nye teknologisenteret er under bygging for 11 tusen mennesker. kvadratmeter nær motorveien Vilnius-Utena. Teltonika EMS vil sette opp administrasjons-, produksjons- og laboratorielokaler i Molėtai og forventer å skape rundt 480 nye arbeidsplasser. Personalet ansettes i etapper, med størst utvelgelse i andre kvartal i år. Dusinvis av fremtidige ansatte ved senteret jobber og studerer allerede sammen i Vilnius.

bilde av teltonika.lt.

Teltonikos teknologisenter i Molėtai forventes å åpne om bare ni måneder og grunnleggelsen forventes å bli feiret så tidlig som i 2022. i september.

Kennard Benson

"Kaffeguru. Musikkspesialist. Vennlig skribent. Hengiven nettentusiast. Wannabe-analytiker. Fremtidig tenåringsidol."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.