BVB-legenden kritiserer fotballen til Robert Lewandowski

Bayern München vant 3-2 mot Borussia Dortmund og styrket sin ledende posisjon. Etter kampen har han fire poengs ledelse på hovedrivalen. Vinnerkampen skuffet ikke og Robert Lewandowski scoret to mål.

Se videoen
Sett kongen av fotball, PSG med rask kommersialisering. Bak kulissene til Gullballen

Borussia-legenden kritiserte Lewandowski: han gjør det ikke bra i alle faser av spillet

Før kampen snakket Borussia Dortmund-kunngjører Norbert Dickel om den polske forwarden. 61-åringen var BVB-angriper fra 1986 til 1990. Tilsynelatende har han noen reservasjoner mot Lewandowskis spill: han er en av de beste spissene i verden. Jeg synes imidlertid han ikke presterer bra i alle stadier av spillet. Hvorfor det er det, vet jeg ikke. Han trenger ikke gi slipp, han trenger ikke spille sånn. Han er en stor spiller, han skal gjøre det han kan: spille fotball og forlate alt annet – sa 60-åringen i podcasten «Sprengerspricht #media & sport».

Brutalt oppgjør i oppgjøret mellom BVB og Bayern. Spillerne til begge lag reagerte

Dickel berømmet Erling Haaland, og markerte fremfor alt hans viljesterke egenskaper: – Han er en ung, sulten, utrolig rask og ambisiøs fotballspiller. Han står opp om morgenen og vil score. Den er laget av en annen leire og har også den norske soliditeten, sa han.

Robert Lewandowski scoret to mål i Klassiker og slo nok en rekord

Både Robert Lewandowski og Erling Haaland har funnet veien inn i Der Klassiker. Den første som traff motstanderens «mål var polakken, som utnyttet Thomas Muellers trekk i 9’eren, vant kampen om ballen med Hummels og med et visst skudd i bakken førte til uavgjort. I andre del la 33-åringen til nok et straffeslag. Takket være to mål brøt polakken Bundesliga-rekorden i antall mål scoret i denne konkurransen på bortekamper. For øyeblikket har han allerede 118 treff, ett mer enn den legendariske tyske forwarden Klaus Fischer.

På pasning fra Jakub Moder98 «og så nærmer Jakub Moder seg ballen. En av heltene [WIDEO]

Haaland svarte polakken med en fin scoring i det 46. minutt. For øyeblikket har Lewandowski 16 ligamål og nordmannen – 11. På rangeringen av skyttere blant dem er Patrick Schick med 12 mål på kontoen.

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.