Blokk_006

Kjære aksjonærer og andre interessenter,

Her er en ny oppdatering fra oss av JS Security.

I denne «Block_» ønsker vi å fremheve vårt oppkjøp av StoneBeach AB, men vil også gi en generell oppdatering om konsernet som helhet.

StoneBeach er et informasjonssikkerhetsselskap med lang erfaring innen «enterprise content management». StoneBeach har strategisk viktige kunder for JS Security i bank- og finanssektoren samt bilindustrien. For hele året 2021 forventes StoneBeach å ha en omsetning på rundt 6 millioner SEK med et EBITDA-resultat på rundt 1,6 millioner SEK.

Siden vi begynte å se StoneBeach har vi sett klare synergier mellom selskaper, både innen salg og i anvendelse av teknologi. StoneBeach har lang og dokumentert erfaring innen informasjonssikkerhet, som er JS Securitys høyeste prioritet. Med dette oppkjøpet akselererer vi ekspansjonen og veksten av selskapet.

StoneBeach har i dag avtaler med store aktører innen bank- og finanssektoren og bilindustrien. Gjennom disse avtalene er målet at JS Security skal kunne integrere «security-as-a-service» som den underliggende teknologien til systemene som benyttes av disse aktørene.

Videre er Stonebeach et positivt kontantstrømselskap, som vil bidra positivt til hele konsernets finansielle stilling.

Videre har Stonebeach vært involvert i salg og implementering av IT-sikkerhetssystemer for store bedrifter og organisasjoner i mange år. Disse erfaringene vil utfylle JS Security godt når nye kunder skal behandles. I mange år har Stonebeach utviklet en forståelse av hvordan salgsprosesser er for store selskaper og offentlig sektor. Stonebeach vil også integrere konsernet med ressurser som skal brukes i den kontinuerlige utviklingen av produktet.

Vi vil også påpeke at vi nå har lansert vår første versjon av Node Explorer, som er verktøyet du kan bruke for å få oversikt over nodenettverket vårt.

Link til Node Explorer: https://explore.jssecurity.tech/

Vi jobber hardt med å koble nodene til nettverket og vil snart kunngjøre tidspunktet for lanseringen av Node Provider. Før da kan alle som ønsker å teste vår innovative løsning bli med i nettverket og dra nytte av fordelene som følger med å være nodeleverandør. Påmelding skjer via følgende lenke: https://early.jssecurity.tech. Vi vil kontakte deg når « tidlig tilgang » åpner.

Den neste blokken, «Block_007» vil bli utgitt 20. januar 2022.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Christopher Ramstedt, Chief Operating Officer og IR-sjef
ir@jssecurity.tech

Følgende vedlegg er tilgjengelige for nedlasting:
Blokk_006

Se hele pressemeldingen og andre nyheter fra dette selskapet Cision Nyheter.
Vil du bli sett med nyhetene dine på Di.se?
Les mer om publikasjonen på Di.se


Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.