Andorra – Polen. Vi har sluttspillet. Hva står på spill i kampen mot Ungarn? – El. VM

  • Etter seieren med Andorra og Englands seier over Albania, tar ikke Polens andreplass i gruppe I noe bort
  • Polakkene skal spille sluttspill i to faser, hvor det ikke blir omkamp
  • Den siste kampen i gruppen blir imidlertid ikke uten innsats, da laget vårt må kjempe om sluttspillet før trekningen.
  • Mer viktig informasjon finner du på Onet-hjemmesiden

Polen er ennå ikke med i verdenscupen, men de kan allerede føle seg trygge i sluttspillet. Begge vilkårene er oppfylt for at dette skal skje. Jeg mener, Polen vant med Andorra og England vant Albania. Den siste av representasjonene ovenfor kan fortsatt true laget vårt hvis de tar poeng fra Children of Albion. Dette var imidlertid ikke tilfelle. Vi kommer garantert til å ta andreplassen i gruppen.

15. november møter Polen Ungarn i siste kamp i gruppespillet, men ikke i siste kvalifiseringskamp. Resultatet av denne sammenligningen vil ikke påvirke posisjonen i konsernet, men det vil også ha betydning. Det ville være bedre å vinne for å sikre din seed og beste plassering før sluttspillet. Sluttspillet er i to etapper, og toppseedet vil bety at vi spiller play-off semifinale på hjemmebane.

Hvordan fungerer det egentlig?

De tolv lagene blir delt inn i tre spor med fire lag hver. På denne måten vil de lage par med semifinaler og vinnerne deres vil møte en direkte duell om opprykk til VM. Det er viktig at det kun blir én kamp i hver av de to rundene, ingen omkamper.

For det første vil de seks bestscorende kvalifiseringslagene (toer) seedes. Disse lagene vil definitivt spille første runde på hjemmebane. De resterende fire lagene og de to lagene fra League of Nations vil bli trukket. I sluttspillsfinalene vil ikke seedet lenger ha betydning. Trekningen i november avgjør hvem som skal spille den avgjørende kampen som gjest.

Hvem skal sås?

I trekningen av første sluttspillrunde vil lagene med flest poeng i kvalifiseringsrundene seedes. Det er imidlertid viktig at poengene mot sjettelagene ikke teller med i den generelle klassifiseringen av toer. Alt fordi noen grupper har fem lag.

Det er veldig viktig informasjon for Polen, fordi i sammendragstabellen, på grunnlag av hvilken de seedede lagene vil bli testet, vil vi ikke telle poeng og mål scoret av San Marino. Derfor må vi trekke seks poeng fra resultatene våre.

Hvem kan vi møte?

Den siste runden i kvalifiseringsrunden vil forklare mye, men Polens potensielle motstandere er: Portugal eller Serbia (gruppe A), Spania eller Sverige (gruppe B), Italia eller Sveits (gruppe C), Frankrike, Ukraina, Finland eller Bosnia og Hercegovina (gruppe A), gruppe D), Tsjekkia eller Wales (gruppe E), Skottland (gruppe F), Nederland, Norge eller Tyrkia (gruppe G), Russland eller Kroatia (gruppe H), Nord-Makedonia eller Romania ( gruppe J), ​​og to lag fra League of Nations.

Sluttspilltrekningene for verdensmesterskapet i 2022 finner sted fredag ​​26. november kl. 17.00 i Zürich, Sveits.

De samme sluttspillene spilles i slutten av mars 2022: semifinaler 24. og 25. mars (torsdag-fredag) og finaler 28. og 29. mars (mandag og tirsdag).

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.