2022 Arnold Palmer Invitational Fantasy Picks, Leaderboards, Sleepers: Golf Expert Says Unngå Jon Rahm At Bay Hill

En førstegangsvinner av PGA Tour eller internasjonal mester (eller begge deler) kan bli kronet denne uken på Arnold Palmer Invitational 2022, som starter torsdag i Bay Hill. Fem av de siste seks Arnold Palmer Invitational-mesterne har vært internasjonale spillere, og fire av de siste fem PGA Tour-vinnerne har vært nybegynnere. En debutvinner ville komme som en overraskelse, men Caesars Sportsbooks siste 2022 Arnold Palmer Invitational odds er fylt med internasjonale stjerner. Caesars-listen spanjolen Jon Rahm no. 1 i verden som 17-2-favoritt, med nordirske Rory McIlroy, 2018-mester, 12-1 andrevalg. Amerikaneren Scottie Scheffler (16-1), nordmannen Viktor Hovland (16-1), japaneren Hideki Matsuyama (25-1) og irske Matt Fitzpatrick (28-1) regnes også som de beste utfordrerne.

Vil Scheffler være i stand til å følge Bryson DeChamebeaus ledelse og ta en andre strake seier fra en amerikaner på Bay Hill denne uken? Eller vil en utenlandsk spiller som Rahm, Hovland eller til og med Paul Casey (40-1) sette deg i en bedre posisjon til å vinne med dine golfvalg Arnold Palmer Invitational Fantasy 2022? Før du setter opp Fantasy-golfoppstillinger eller gjør Arnold Palmer 2022-invitasjonsspill, sørg for at du gjør dette Sjekk ut fantasy golf-visninger og treningstips fra SportsLine fantasy-ekspert Riley Gates.

Gates er skribent for 247Sports og har dekket et bredt spekter av sport i nesten fem år. Han har fulgt golf tett mye lenger og har en dyp forståelse av sporten. Han vet også hva som skal til for å vinne, på banen og i fantasysport, og han har vært i brann denne sesongen.

I valgene hans for Honda Classic endte åtte av valgene hans blant de 16 beste i en vanvittig uke der fire av de ti beste favorittene bommet på snittet. Hans valg inkluderte Shane Lowry, som kjempet til mål, men mislyktes da Sepp Straka oppnådde sin første PGA Tour-seier.

«Lowry vil gå inn i dette forsømt, etter å ha ikke spilt på turné siden november,» sa Gates, men «han spiller god golf og han er mer enn i stand til å gjøre det denne helgen.» Lowry gjorde det absolutt, og spilte ingen bogey de siste 29 hullene, men ble slått ut av pøsende regn på 18 og avsluttet et bakskudd.

Gates tok også penger på WM Phoenix Open, hvor ni av Gates» fantasivalg endte blant topp 14 og hans topp fem endte på topp 10. Han spikret også sine valg på Sentry Tournament of Champions, med fire av hans topp syv valg som fikk de fem beste plassene. Og på Hero World Challenge endte fire av hans topp syv fortsatt blant de fem beste. Alle som har fulgt Gates er på toppen.

Nå har Gates rangert sine topp 20 golfere for 2022 Arnold Palmer Invitational. Du kan bare se hans fantasygolf-rangeringer og Arnold Palmer Invitational-valg på SportsLine.

2022 Arnold Palmer Invitational Fantasy Golf Experts Picks

Matsuyama kan ha snublet litt på sin siste utflukt, men Gates støtter ham denne uken på Bay Hill. Han har allerede to seire denne sesongen, på Zozo og hos Sony, så han ble blokkert. Han har 17 seire i karrieren rundt om i verden. Den japanske stjernen trakk om 39. plass på Rivieraen, men var T-8 uken før i Phoenix og har fire topp-10 på ni arrangementer. Han er 21. på tur i gjennomsnittsscore (69.944), 12. i tjente skudd: tee-to-green og 19. i greenene i regelverket (73%). Han får i gjennomsnitt 4,6 birdies per runde og vil forberede seg på å forsvare sin Masters-tittel.

På den annen side falmer Gates sjokkerende Rahm, som har vært den beste spilleren på turné i mer enn ett år, men som bare har én seier å bevise. Prisen på spansken er rett og slett for høy, og eksperten har noen andre alternativer som han liker best. Rahm leder turen i greenene i regulering (78%) og er tredje i kjøredistanse (319,6 yards), så han kan definitivt gjøre det bra på Bay Hill. Men han har aldri spilt Arnold Palmer, og er på 174. plass i opptjente slag: rundt greenen og 177. i putt innen 10 fot. Han må gjøre disse puttene for å lykkes denne uken.

Hvordan sette opp rangeringene til Arnold Palmer Invitational Fantasy golf 2022

For denne uken i Bay Hill støtter fantasyeksperten et langskudd som er oppført på rundt 40-1. Gates sier at denne spilleren «spiller noe av karrierens beste golf», og eksperten er overrasket over at oddsen hans ikke er lavere. Han ser på denne spilleren som et must for dine Arnold Palmer-fantasigolfvalg. Du kan finne ut hvem han er og sjekke ut alle Gates» beste Honda Classic fantasy golfvalg på SportsLine.

Hvem vinner Arnold Palmer Invitational 2022 denne uken? Hvem er de beste PGA Tour-spillerne å sikte på for dine Fantasy-valg? Og hvilke oversett spillere kan hjelpe deg med å vinne mesterskapet denne uken? Besøk SportsLine nå for å få Riley Gates» Fantasy-golfrangering for 2022 Arnold Palmer Invitational, alt fra fantasyeksperten med fingeren på pulsen av spilletog finne ut.

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *