Travis lanserer den første svenske reiseplanleggeren på arabisk
For første gang på det svenske markedet er det nå en reiseplanlegger på arabisk. Travis, som tilbyr både offentlig transport og annen mobilitet i én app, har rullet ut en oppdatering på arabisk for både iOS og Android. Travis-appen er allerede tilgjengelig på svensk og engelsk.

– Det må være lettere å reise med smart vær, dette er Travis sin idé. Ved å kombinere kollektivtransport med andre mobiliteter ønsker vi å gjøre det enklere for folk å velge det beste transportmiddelet for hver tur. Å tilby appen på flere språk enn svensk er viktig for at flere skal få denne muligheten, sier Eric Steijer, forretningssjef i Travis.

Arabisk er det andre morsmålet i Sverige. Med over 600 000 arabisktalende mennesker i landet har Travis et stort potensial, sier Nobina.

I forbindelse med lanseringen vil det bli lansert en informasjons- og annonsekampanje på arabisk for å få flere til å velge Travis og kollektivtransport, blant annet i Alkompis, Sveriges største arabiskspråklige mediehus.

– Å utvikle en smart og brukervennlig app er kjempebra, men det å ha en strategi for riktig kommunikasjon for å lansere appen til målgruppen er også en viktig brikke i puslespillet. Vi hjelper deg gjerne med dette fordi vi tror at Travis kan skape verdier for målgruppen vår i deres daglige liv, sier Julia Agha, administrerende direktør i Alkompis.

– Det er naturlig at vi velger Alkompis som samarbeidspartner i dette. Det var veldig verdifullt å jobbe med dem, avslutter Eric Steijer.For mer informasjon, vennligst kontakt:

David Erixon, kommunikasjonssjef
david.erixon@nobina.se +46 72 967 02 84

Om Travis

Nobina Travis AB er en del av Nobina Group, det største kollektivselskapet i Norden.

Med 12 000 ansatte i fire land er vi det største kollektivselskapet i Norden. Hver dag, hele året, velger én million mennesker å reise med oss ​​på en mer bærekraftig måte. Fra nord til sør, i bymiljøer og på landsbygda. Ved neste stopp, eller helt hjem. Sammen med våre reisende og kunder er vi store nok til å utgjøre en reell forskjell. Fra en varm velkomst og en komfortabel busstur, til smart ny teknologi som bidrar til flere fossilfrie reiser. En unik mulighet til å skape forandring.

Konsernet er aktivt i Sverige, Norge, Danmark og Finland og omsatte for nesten 11 milliarder SEK i 2019. I det svenske og danske markedet tilbyr Nobina også behandlingsreiser under henholdsvis Samtrans og Örslev-merkene.

Sammen beveger vi samfunnet hver dag.

Mer informasjon er tilgjengelig på: www.nobina.com

Om Alkompis

Alkompis er et mediehus som har skrevet svenske nyheter og samfunnsinformasjon på arabisk siden 2012. Innholdet består av nyheter, reportasjer, kronikker, underholdningsprogrammer og samfunnsinformasjon i ulike kanaler: nett, papiraviser, sosiale medier, radio og nett-tv. Alkompis oppgave er å fremme integrering ved å bygge bro over informasjonsgapet i samfunnet. Alkompis er fullstendig etnisk, religiøs og politisk uavhengig. For mer informasjon vennligst besøk www.alkompis.se

Lance Hawkins

"Henivne sosiale medier-nerd. Matelsker. Ond kommunikator. Ivrig ølspesialist. Hardcore bacon-banebryter. Faller mye ned."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.