Til tross for et rekordstort comeback, tviler Camilla Herrem på muligheten for EM

Camilla Herrem. Foto: Ludvig Thunman / Bildbyrån.

I begynnelsen av september var Camilla Herrem tilbake i aksjon i Sola HK klubbtroppen. Comebacket etter fullført hamstringoperasjon risikerer november-EM fortsatt å ryke for ikonet til den norske sangen.

– Slik jeg ser det nå er det ikke spesielt aktuelt, sier han til VG.

Thorir Hergeirssons tropp til landskampene mellom september og oktober inkluderte ikke den 35 år gamle mesterskapsveteranen.

Herrem, som har deltatt i Norges suksess i OL, VM og EM i 17 mesterskap på rad, ser realistisk på mulighetene når høstens første konkurranse står for døren.

– Jeg må tenke på foten. Jeg har ikke lyst til å gi opp. Da blir det enda en skade samme sted som krever ny operasjon eller at jeg ødelegger noe, sier han til VG.

Norge møter Sveits, Nederland og Danmark i Golden League-treningsturneringen om noen uker. I tillegg til Herrem er venstresexkollega Sanna Solberg-Isaksen og linje-ess Kari Brattset Dale savnet, som begge venter barn utover CE.

Sunniva Næs Andersen (Vipers Kristiansand) og Rikke Larsen Øyerhamn (Molde) får selvtillit på venstrekanten når mer garvede valg gir opp å spille på landslaget.

Forbindelse: CAMILLA HERREM KAN MISTE EM: – IKKE SVÆRT AKTUELL

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.