TCS lanserer konkurranseappen TCS Lidingö og tilbyr en personlig video for deltakerne

Nå kan du følge favorittløperen din i sanntid eller se personlige eller andre løperes resultater fra året før. Også i år leverer Tata Consultancy Services (TCS) den offisielle appen for TCS Lidingö-løpet, rettet mot både løpere og tilskuere som ønsker å følge konkurransen. En annen nyhet er TCS Trail, et 50 meter langt parallellspor til den vanlige banen utstyrt med kameraer som fanger løperen fra forskjellige vinkler.

Siden 2016 har TCS vært hovedsponsor for Lidingöløpet, som i år finner sted fra 23. til 25. september på Lidingö i Stockholm. Selskapet er også teknologipartner for løpet og har derfor utviklet appen TCS Lidingö 2022-løp med ulike funksjoner og tjenester for de som ønsker å delta i løpet, både som tilskuer og som løper. I tillegg til sporingsfunksjonen og muligheten til å se tidligere resultater, kan du også få tilgang til viktig informasjon før, under og etter konkurransen.

Deltakere som velger å løpe den 50 meter lange TCS Trail parallellbanen vil motta en personlig video av TCS Lidingöloppet. TCS Trail, som ligger like etter Lidingövallen, har flere kameraer som fanger løperne fra forskjellige vinkler, som deretter settes sammen til en personlig video med seg selv i hovedrollen. Deltakerne får videoklippet rett etter målgang slik at de kan dele det med sine nærmeste.

Appen gjør det lettere å bli involvert i løpet og dele informasjon direkte på telefonen, mens TCS Trail tilbyr deltakerne et videominne av prestasjonene deres. Helse og velvære er viktig for oss og å fremme dem i tråd med vår ambisjon om å forenkle hverdagen og sette mennesker i stand til å nå sitt fulle potensial gjennom teknologiske løsninger er noe vi er veldig stolte av. Vi gleder oss til årets løp og er igjen veldig glade for å være hovedsponsor, sier Avinash Limaye, nordisk sjef for TCS.

Eksempler på funksjoner i appen for TCS Lidingö 2022-løpet:

  • Race informasjon
  • Logistikk før og etter løpet
  • Kurskart
  • Følg løperne under løpet
  • Oppdateringer fra Facebook og LinkedIn
  • Spørsmål og svar med en chat-bot
  • Siste nytt fra TCS Lidingö-løpet
  • Informasjon om TCS Trail
  • Digitalt vitnemål til deling på sosiale medier

I tillegg til Lidingöløpet, som siden 1982 har vært det største terrengløpet i verden ifølge Guinness rekordbok, er TCS også hovedsponsor for noen av de største løpene i verden, inkludert TCS New York City Marathon, TCS Marathon of Amsterdam og London TCS Marathon.

TCS Lidingöloppet 2022-appen er tilgjengelig for nedlasting iOS og for Android.

Milo Pascall

"Lidenskapelig spiller. Venn av dyr overalt. Generell alkoholevangelist. Banebryter for sosiale medier. Zombie-nerd."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.