Svaret til Alexander Isak før Sverige-Norge: «Jeg forstår ikke»

Hvilket land er best på fotball, Sverige eller Norge? Diskusjonen ble drevet etter Norges triumf på Friends arena forrige helg, der Erling Braut Håland scoret to ganger i 2-1-seieren.

Nå bygges rivaliseringen opp igjen når Norge og Sverige møtes igjen i Nations League. Søndag kveld møter nabobygdene i Oslo.

Den svenske angrepsstjernen Alexander Isak bemerket at det er mye snakk om styrkeforholdet mellom Sverige og Norge. 22-åringen mener imidlertid at talene stort sett er fra Norge.

– Det virker som spenningen kommer litt mer fra deres enn vår. Det er klart at det er et nordisk derby og vi ønsker å vinne alle kampene. Det bygges annerledes når vi møter Norge, sier Isak.

Søndagens derby er for mange spillere sesongens siste kamp.

– Det er ingenting å spare på.

Hvorfor tror du Norge ønsker å muntre opp mer enn deg?

– De har ikke vunnet på lenge. De er nok ganske fornøyde nå fordi de har vunnet. Vi skal ut sultne, sier Alexander Isak.

Norsk svar på Alexander Isak

På lørdagens pressekonferanse i Oslo fikk den norske midtbanestjernen Martin Ödegård muligheten til å svare på Alexander Isaks forslag.

Da så han veldig overrasket ut.

– Jeg er usikker på hva det betyr, sier 23-åringen.

Selv ikke da reporteren gjentok Isaks uttalelse, ønsket Arsenal-spilleren å erkjenne bildet av at nordmennene var mer arrogante.

– Jeg vet ingenting. Jeg hadde det ikke med meg, sier Ödegård.

Kampen mellom Sverige og Norge starter søndag klokken 18.00. Etter én seier og to tap er Blågult ganske presset til å vinne for å ha en rimelig sjanse til å vinne Nations League-gruppespillet.

TV: Jannes samtale: «Jeg var på do»

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.