Sotirios Papagiannopoulos fikk en sjokkoppringning fra Janne Andersson

Det ble en turbulent landslagskamp for Janne Andersson. Carl Starfelt skadet ryggen mot Slovenia og ble tvunget til å forlate samlingen og Alexander Milosevic ble gjenstand for en undersøkelse etter kampen mot Norge, hvor legeteamet fant at forsvarsspilleren verken var i spillbar stand eller mot Serbia eller mot Norge søndag. .

Backlinjeskaden tvang landslagskapteinen til å ringe AIK-forsvarer Sotirios Papagiannopoulos, AIK-holder i Allsvenskan. «Sotte», som han kalles, innrømmer imidlertid at oppfordringen fra landslagsledelsen kom litt uventet.

– Kjempe gøy å være her. Jeg var på ferie og Janne ringte, måtte bare pakke sekken og komme tilbake igjen. Jeg satt faktisk på stranden i Hellas, sier han.

Var det åpenbart for deg å svare ja?

– Ja, blir du oppringt, sier du ja.

«Han var ikke så glad»

Hvilken tilstand bringer du hit?

– Jeg hadde tid til å være fri i tre dager så det ble ikke mye hvile. Jeg skulle ikke si at hun var en sint jente men hun var ikke så glad (da Janne ringte).

forble?

– Ja, hun fikk bli og gjennomføre ferien. Her er hva som skjer.

Hvordan ser du mulighetene for å spille?

– Vi får se, vi har mange skader men jeg skal gjøre mitt beste for å se om det er nok.

Hvordan ser du på midtbanekampen?

– Mange pauser og noen igjen så kjempet om plassene. Det virker som vi alle er ganske like, det er den følelsen jeg har, så får vi se hvordan Janne velger å gjøre det.

Milosevic avviser Haalands anklager: «Jeg sa det ikke»

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.