Robust favorittintro til fotball-EM | Det beste rådet

En litt annerledes innstilling på onsdagens Topptips-program. En vanlig tidligkupong har slutt på spillet så tidlig som 17.59. Men ved starten av EM for kvinner har vi også en spesialkupong, bestående av EM-spill over flere dager, med 250 000 kroner ekstra i potten med spillestopp på 20.59. Det er her analysen gjøres i dag.

Jeg har alltid en grunnrad på 108 linjer å følge i denne kolonnen. Men i dag vil jeg virkelig anbefale å dra og prøve noe annet. Det er nemlig flere gigantfavoritter som spiller inn på denne EM-kupongen. Både Norge (kamp 2) og Spania (kamp 3) er mindre enn 1,10 ganger pengene og på dette begynner oddsfavorittene å ta hjem hele ligaen, England, mot Østerrike for under 1,20. Legg til et par fine verditopper som jeg rapporterer nedenfor. Mitt råd er derfor å lage veldig små systemer og ødelegge lineinnsatsen så mye som mulig (x10). På denne måten vil du få mest mulig ut av denne kupongen.

A.D: Send inn Expert 108 Line System her

■ ■ ■

Her er mine første tanker og egenskaper:

Kamp 4. Tyskland er en styrke i kvinnefotballen og blir sitert med respekt allerede før dette mesterskapet, men denne gangen er de ikke blant de største favorittene. En uvanlig plass med tanke på at tyskerne har vunnet EM åtte av de ti siste gangene og i den perioden tok de også hjem to verdensmesterskap og ett OL. Bayern Münchens Lina Magull og Giulia Gwinn er to viktige spillere på offensiven, men jeg er også veldig interessert i å se Wolfsburgs Tabea Wassmuth. En spiller som kan få sitt store gjennombrudd for det store tyske fotballpublikummet. Visst, troppen består utelukkende av kvalitetsspillere, hovedsakelig Bayern München, Wolfsburg og Eintracht Frankfurt, men det er ikke en umulig gruppe å forstyrre. Faktisk ble de i den siste kvalifiseringskampen til verdenscupen slått av Serbia, som ikke en gang kvalifiserte seg til dette mesterskapet. Danmarks kjønnstau endte med tap mot Norge (1-2), men første omgang var virkelig bra av de rødhvite. Signe Bruun, til daglig i Manchester United, scoret i det første minuttet. Før det ble Brasil beseiret 2-1 i en svært underholdende kamp. Nadia Nadim og Pernille Harder strålte da og den duoen må være i den absolutte toppen hvis de skal bli et vellykket mesterskap i England. Den erfarne Reading-midtbanespilleren Troelsgaard er en annen lirespiller som Danmark er avhengig av. Dette er en ekstremt viktig kamp da Spania, som er favoritten til å ta hjem hele turneringen, også er med i gruppen og vi vil se litt nervøsitet fra stornasjonen Tyskland. Verdien ser ut til å være ganske god på en, men dette er en av de få kampene på kupongen som den virkelig kan treffe. X2 må derfor tas ut på jakt etter litt større penger.

Kamp 5. I den svenske gruppen er det i tillegg til Nederland, som Blågult møter i forhåndsvisning, også Portugal og Sveits og de to nasjonene, vi skal se nærmere her. Portugal ble nummer to i kvalifiseringsrunden mot Finland, men foran Skottland, og måtte spille sluttspill mot Russland. En dobbeltkamp som portugiserne har kodet med totalt 0-1. Siden invaderte Russland som kjent Ukraina og ble utvist fra EM og da fikk Portugal en ledig plass i ligaen. Å komme på andreplass i en svak kvalifiseringsgruppe først og deretter torsk mot Russland i sluttspillet, imponerer imidlertid lite og Portugal bør beholdes som et av de dårligste lagene i turneringen. Aston Villas Diana Silva er en grei lirer og det er mange spillere fra den store Benfica-klubben i troppen, men følelsen er likevel at Portugal får vanskeligheter i gruppa. Sveits endte så vidt bak Belgia i sin kvalifiseringsgruppe og kom hit ved å slå Tsjekkia i sluttspillet på straffe. De rød-hvite har hatt en vanskelig oppladning til mesterskapet, og tapte 0-7 for Tyskland og 0-4 for England på trening. Alpinasjonen skal heller ikke ha noe å gjøre med å rykke opp fra gruppen, men her skal de likevel holde seg litt høyere enn motstanderne. Under VM-kvalifiseringen spilte han to ganger på høyde med Italia og i troppen er det en skikkelig vinner av kampen Ramona Bachmann som ble 31 år. Crnogorcevic og Maritz er to andre spillere på høyt nivå, og dette er nok til å overvinne det første hinderet i denne gruppen. Det ser ut til å være en strålende verdi for den andre, som bør være litt over 50 %, men akkurat nå er den godt under 40 %. Så det er aldri feil å spikere på mindre systemer.

Kamp 8. Frankrike er rangert som den tredje beste nasjonen i verden blant kvinner og har vært et av de beste landslagene på lenge. De har imidlertid aldri vunnet et stort mesterskap og tanken er at det skal rettes opp i løpet av sommeren. Bleus reiser til England med et lag i verdensklasse i alle posisjoner og har vunnet 14 landskamper på rad. Lyon vant Champions League for litt over en måned siden og flere spillere er trukket fra den klubben. Malard, Cascarino og Renard er en trio som hadde gått rett på de fleste andre landslagene. PSG-trioen Katoto, Diani og Baltimore hadde gjort det samme. Foran har Frankrike en enorm mengde alternativer, og selv om de ser litt slankere ut i bunnen, bortsett fra giganten Renard, vil det være svært vanskelig å slå de i blått den neste måneden. Italiensk kvinnefotball har tatt store fremskritt de siste årene. Støvellaget tok sølv i EM i 1997 og var sterke for 30-40 år siden, men det har ikke gjort noen forskjell siden den gang. Denne sesongen har imidlertid Juventus tatt noen skalper i Champions League og landslaget har vunnet syv av sine åtte VM-kvalifiseringskamper. Før mesterskapet valgte Le Azzurre også å spille en treningsøkt mot favoritten Spania og spilte da 1-1. Valentina Bergamaschi scoret spissmålet i den kampen og starter trolig på topp sammen med svart-hvitt-duoen Bonansea og Girelli. En trio av god kvalitet. Lenger bak på banen er det ikke mye klasse bortsett fra eksperten Sara Gama som også spiller for Juve hver dag og jeg sliter med å se hvordan Italia skal klare å motstå den virvelvindende franske offensiven. Italia må kjempe mot Island og Belgia om andreplassen i gruppen, men det blir tap mot Frankrike. Frankrike ser ut til å ha strukket seg betydelig under de 65-70% som er verdt. Bra Spikelet.

Skille seg ut

Norge (kamp 2)

Nord-Irland er ifølge FIFA den lavest rangerte av alle lag i denne ligaen og går til sitt første mot sterke Norge. Hegerberg og kompani vil kjøre over sine motstandere og 4-0 er mer sannsynlig at vår vestlige nabo taper poeng i denne latteren. Den ene er helt udiskutabel.

Å skrelle

Danmark (kamp 4)

Tyskland er ikke lenger hva de pleide å være og Danmark har en skikkelig ledelse i form av Chelseas Pernille Harder. Sammen med Nadia Nadim kunne han godt senket tyskerne i den første. Den andre stiplede bunnen må samles opp.

Dratt ned

Sveits (kamp 5)

Portugal gled til EM med et bananskall, men at de skulle klare å lage et Danmark og så vinne hele turneringen er helt uaktuelt. Sveits har et anstendig lag og dette er nok til å ta tre poeng i den første. Andre spillbare.

A.D:

Ekspertsystemforslaget:

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.