Offisielt: BYD selges i Sverige i oktober av Hedin Bil
I oktober åpner i regi av Hedin Bil det første BYD-bilutstillingslokalet i Sverige.
I ett år har kinesiske BYD vært solgt i Norge. Nå er det nesten på tide for merket å gå inn i Sverige og Tyskland. Det skjer i regi av Hedin Mobility Group (Hedin Bil), som åpner de såkalte «BYD pionerbutikkene» med start i oktober.

Den første svenske butikken de avsluttes i Stockholm og leveransene starter allerede i årets fjerde kvartal.

BYD (Build Your Dream) er ikke et nytt selskap. Bare i første halvdel av 2022 ble det produsert 641.350 biler. De produserer også elektriske busser og lastebiler, men de skal ikke selges av Hedin Bil.

Elsuven BYD Tang EV med 528 km WLTP rekkevidde selges allerede i Norge.

– Vi synes timingen er perfekt for å møte forbrukernes etterspørsel etter mer miljøvennlige løsninger, sier Michael Shu, direktør for BYD Europe.

Fysiske butikker er ikke nok i dag. Derfor kommer en svensk nettside med en adresse www.bydauto.se å åpne innen en måned.

– Vi er stolte av å starte dette samarbeidet med BYD og muligheten til å representere et så banebrytende merke. Dette understreker Hedin Mobility Groups ambisjoner om å være en kraft som bidrar til elektrifiseringen av den europeiske bilflåten, sier Anders Hedin, administrerende direktør i Hedin Mobility Group.

Jeg vil prøve en BYD!

Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet!

Mistet ingenting! Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Lance Hawkins

"Henivne sosiale medier-nerd. Matelsker. Ond kommunikator. Ivrig ølspesialist. Hardcore bacon-banebryter. Faller mye ned."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.