Nye Nio ES7 – lovet å reise mer enn 85 miles på en enkelt lading
Den kinesiske elbilprodusenten Nio har lansert en ny SUV som skal kunne taue opptil 2000 kg og tilbyr V2L, toveis lading, som kan kjøre campingutstyr.Bremsene bremser bilen fra 100-0 km/t til vel 33 meter.

Ni ES7-tilbud som de andre modellene av det kinesiske merket av elbiler, raskt bytte av batteri som et alternativ til lading. Det tar 5 minutter og du får et fulladet batteri.

Tre forskjellige størrelser bør være tilgjengelige; 75, 100 og 150 kWh. Det skal også være mulig å bytte mellom de tre forskjellige batteriene avhengig av dine behov.

Rekkevidden slås på 485 km med minste batteri, 620 km med mellomvariant og mer enn 850 km med størst. Det er verdt å nevne at disse tallene er basert på den kinesiske CLTC-sykkelsyklusen, som ikke er like tøff som den europeiske WLTP-en vi er vant til.

Med V2L kan Nio ES7 kjøre ulike apparater og muligens til og med et feriehus.

Bli produsentens raskeste SUV

Ni ES7 skal dekke 0–100 km/t på 3,9 sekunder og ifølge den kinesiske myndigheten for industri og informasjonsteknologi har den en toppfart på 200 km/t. Alt dette fra to elektriske motorer som har en systemeffekt på 480 kW, eller 643 hestekrefter og 850 Newtonmeter.

Med plass til 5 blir den litt mindre enn syvseteren Nio ES8 som er tilgjengelig på det norske markedet.

Hvis Nio ES7 kommer til Sverige ikke helt trygt for øyeblikket. Ni på sin side sa at de har en ambisjon om å gå inn på det svenske markedet i år, men da med andre modeller. I Kina er arbeidene i full gang, salget er åpent og de første leveransene kommer allerede 28. august i år.

Enkelt å bytte batteri på 5 minutter!

Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet!

Mistet ingenting! Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Andrea Gutierrez

"Tilsatt for anfall av apati. Reiseelsker. TV-spesialist. Frilansskribent. Webaholic."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.