Ny salgsorganisasjon for Vimek i Norge


For bare et år siden kunngjorde Vimek for første gang nyheten om sin nye speditør Vimek 870.1 Next Generation. Skogsmaskinen er nå for alvor vist ut i verden i forbindelse med Elmia Wood i begynnelsen av juni, så det har virkelig tatt av for Vimek.


Vimek har forhandlere over hele Sverige og i mange andre land rundt om i verden og nå også i Norge. Foto: Vimek


Skogteknikk fra Norge, som er delvis eid av den landsregistrerte landbrukskjeden Akershus Traktor, blir nå forhandler og tjenesteyter for Vimeks skogsmaskiner. Vimeks eksisterende produkter, som nå er integrert med 7 tonns speditøren Vimek Next generation 870.1 NG, får Skogteknikk til å tro på Vimek i Norge.


– Vi ser et økende fokus på mer sensitive operasjoner og mer lukkede avlinger. I forbindelse med dette ønsker vi å tre inn i markedet for de minste maskinene i 3-7 tonns klassen. Vi leverer et antall lagdelte hogstmaskiner hvert år i form av Rottne H-8. Da Vimek lanserte sin 870 så både vi og våre kunder at dette kunne være et ekstremt fint par for tynning. Troen på at dette markedet begynner å modnes i Norge er stor. Ved hjelp av vårt morselskaps landsdekkende servicekjede med 20 filialer tar vi sikte på å bli markedsleder i denne klassen av maskiner, sier Ole Thomas Fladby, administrerende direktør i Skogteknikk, i en pressemelding.


Økningen i interesse og salg har ført til at Vimek må vokse, selskapet må ansette flere montører for å skalere opp produksjonen.


– Speditøren har vært utviklet i lang tid og det er flott å kunne vise bilen seriøst og spesielt for det mer internasjonale markedet. Avtalen med Skogteknikk er virkelig et skritt i riktig retning da vi anser Norge som et ekstremt relevant og viktig marked. Fra nå av vil hovedfokuset være å øke produksjonskapasiteten, hvor neste steg blir å rekruttere dyktige montører, sier Johannes Nilsson, administrerende direktør i Vimek.Artikkelen ble publisert tirsdag 28. juni 2022

— –

Lance Hawkins

"Henivne sosiale medier-nerd. Matelsker. Ond kommunikator. Ivrig ølspesialist. Hardcore bacon-banebryter. Faller mye ned."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.