Norsk verdensener hopper over knockoutsprint | Sport SVT

Kasper Fosser avsluttet i starten av søndagens sprint-VM-stafett i Kolding, Danmark, hvor det var en norsk bronsevinner bak vinneren Sverige og andre Storbritannia.

Tanken var at Fosser skulle ta igjen i morgendagens knockoutsprint, men det er nå klart at 23-åringen er tvunget til å trekke seg.

Grunnen? En lyske som har kommet og gått siden i høst.

– Under gårsdagens sprintstafett så han veldig fin ut. Men jeg konsulterte mange av folkene mine rundt meg, både trenere og helsepersonell, og til slutt konkluderte vi med at det er mer fornuftig å stå opp mot morgendagens konkurranse, sier Fosser. orientering.n.

Det svenske laget starter med åtte ryttere. I tillegg til Tove Alexandersson og Emil Svensk, som har ledige plasser som regjerende verdensmestere og europamestere i sprint, deltar også Sara Hagström, Karolin Ohlsson, Lina Strand, Jonatan Gustafsson, August Mollén og Martin Regborn.

Det er derfor klart at Isac von Krusenstierna, som vant et forbløffende verdenssprintgull i fjor, ikke stiller til start.

Utslagssprinten har samme struktur som langrennssprinten med en prolog etterfulgt av kvartfinaler, semifinaler og finaler. De 36 første i prologen går videre til 16-delsfinalen.

Konkurransen sendes på SVT Play med start klokken 17.30 i morgen.

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.