Norsk kritikk etter crush: «Kan det fortsette?»

6-0 til pause og 8-0 etter 90 minutter gjorde at mange nordmenn stilte spørsmål ved landslaget sitt og kanskje spesielt Martin Sjögren. Solveig Gulbrandsen, TV2-ekspert og tidligere landslagsspiller, med 184 landskamper, er tøff mot svensken.

– Det som irriterer meg mest er at han ikke aksepterer det. Spillerne blir rett og slett kastet under bussen. Når vi ligger under 0-2, må vi gjøre noe fra sidelinjen. Det står 0-2 og det er fortsatt mulig å gjøre noe med kampen. Men her sitter man og gjør ingenting, sier Gulbrandsen TV2.

I avisen VG spaltist Trond Johannessen har lignende tanker. Han lurer på om Sjögren kan fortsette som kaptein for landslaget og skriver følgende:

«Hva tenker egentlig forbundet nå? Sjögren forlenget kontrakten for neste sommers toalett, noe ikke alle var enige om. Nå er kvartfinalen et minimumskrav, så gjenstår det å se hvordan det blir. 0-8 Sjögren kommer aldri fri”.

Etter kampen var det en oppgitt Martin Sjögren som svarte på spørsmålene. Han sa til SVT Sport at han hadde slitt med spillerne og at han følte seg litt hjelpeløs. Så måtte han svare på kritikken:

– Det er alltid et slikt spørsmål, når man skal trekke i nødbremsen. Vi valgte å gjøre dette i pausen, noen justeringer måtte til. Det er ganske vanskelig å gjøre seg hørt der ute, så vi trengte en lengre pause for det. Så i ettertid burde vi kanskje gjort det tidligere også. Vi vet imidlertid ikke hva resultatet ville blitt, vi slipper inn to mål i andre omgang selv om vi står parkert utenfor egen sekstenmeter. Det er alltid lett å være i ettertid, sa han.

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.