Nordic Choice Hotels endrer navn til Strawberry

I løpet av de siste 25 årene har Nordic Choice Hotels etablert seg som en stor aktør i reiselivsbransjen i Norden. I løpet av de neste ti årene vil hotellgruppen doble antall hoteller og utvide fordelene og tjenestene som inngår i lojalitetsprogrammet.

Nordic Choice Hotels ble grunnlagt på 1990-tallet og selskapet har opplevd sterk vekst siden den gang. I årene 1997-2000 vokste selskapet med nytt hotell annenhver uke og 50 nye ansatte hver tiende dag. I dag er Nordic Choice Hotels den største hotellgruppen i Norge og Sverige. I Norden har selskapet totalt 214 hoteller i fem land, inkludert de baltiske landene, 3 000 leiligheter i forretningsområdet Strawberry Living og 15 000 ansatte.

Navneendringen annonserte Petter Stordalen selv under sin Vinterkonferansetale på Friends Arena søndag. Arrangementet, som samler 2500 ansatte og partnere, er en årlig tradisjon som vanligvis finner sted i midten av januar, men som er flyttet til juni i år på grunn av pandemien. Der ble det kjent at selskapet endrer navn i 2023 og at konsernet fortsetter med sin multibranding-strategi, som innebærer at konsernet fortsatt vil tilby ulike hotellkjeder tilpasset ulike målgrupper.

«Målet er å være den mest spennende reiseoperatøren i hele Norden, så vi må videreutvikle selskapet ved å utvide produktene og tjenestene som er en del av vår lojalitetsklubb og hotellgruppe. For å feire endringen vil selskapet endre navn til Strawberry og vi gleder oss til å starte denne reisen, sier Petter Stordalen, eier av Strawberry og grunnlegger av Nordic Choice Hotels.

«Jordbærfilosofien» stammer fra Petter Stordalens minner om å selge jordbær til sin far og danner grunnlaget for Stordalens forretningsfilosofi. Da han klaget over den dårlige kvaliteten på jordbærene, svarte faren: «Du kan selge de jordbærene du har, for det er de eneste jordbærene du kan selge».

Lance Hawkins

"Henivne sosiale medier-nerd. Matelsker. Ond kommunikator. Ivrig ølspesialist. Hardcore bacon-banebryter. Faller mye ned."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.