Mulle Meck kommer tilbake – 25 år senere

Det begynte med barneboka «Mulle Meck bygger bil» allerede i 1993. Men vi som vokste opp på 90-tallet husker nok fremfor alt Mulle og hunden hennes Buffa fra dataspillserien som ble utgitt mellom 1997 og 2003.

Der måtte vi bygge biler, båter og fly hyllet av den sympatiske mekanikeren, hvis stemme ble modellert av skuespilleren Lennart Jähkel.

Og nå vil det han er oppstanden – igjen. Det svenske spillselskapet Shaping Games skal utvikle et nytt spill med Mulle som hovedperson, 25 år etter utgivelsen av den første utgaven av spillet.

«Vi samarbeider med skaperne av Mulle Meck for å produsere en helt ny serie med spill, for gamle og nye fans», skriver selskapet på sin hjemmeside.

Dette er elbiler

Det var under «The great summer pitch»-konkurransen i juni, da Shaping games presenterte ideen deres om et nytt Mulle Meck-spill kalt «Bygg elektriske biler med Mulle Meck». Forslaget kom på andreplass og fikk 50.000 svenske kroner.

Som navnet tilsier kan spillere denne gangen bygge sine egne elbiler og bærekraftige ladestasjoner.
– Den første utgaven av den nye Mulle Meck-serien vil være et sandkassespill, der spillere kan bygge sine egne elbiler som de kan kjøre og utforske verden med, skriver spillets utviklere til den norske avisen VG.

Det er fortsatt det er uklart når det nye spillet får premiere.

Lance Hawkins

"Henivne sosiale medier-nerd. Matelsker. Ond kommunikator. Ivrig ølspesialist. Hardcore bacon-banebryter. Faller mye ned."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.