Logoen for WC-2023 er her

Nøyaktig 15 måneder etter håndball-VM for kvinner i Sverige, Norge og Danmark, presenterer arrangørene den offisielle VM-logoen. Mesterskapets slagord vil være «AIM TO EXCITE».

30. november 2023 starter VM-turneringen for kvinner i Sverige, Norge og Danmark. I dag ble den offisielle logoen til verdensmesterskapet og slagordet for arrangementet sluppet: «AIM TO EXCITE».

– Når vi nå presenterer logoen og vårt slagord for toalettet, markerer det starten på vårt skandinaviske prosjekt. Vi er stolte av å ønske de beste håndballspillerne og -fansen velkommen. Vårt mål er, sammen med fansen, å skape en fantastisk atmosfære for spillerne og gi alle et minne for livet, sier Stefan Lövgren, president i den svenske organisasjonen WC, på siden til håndballlandslaget.

Morten Stig Christensen, generalsekretær i det danske håndballforbundet, kommenterer mesterskapets slagord:

– «Aim to Excite» inneholder alt som representerer håndball. Det er i spenningen håndballen begynner og spenningen er det som gjør den spesiell. Det er essensen av hver stor spiller, i hjertet til hver ung nybegynner og foran hver eneste tilskuer. Og vi er veldig glade for å ønske håndballverdenen velkommen til Skandinavia, sier han.

Første gang Sverige arrangerer VM for kvinner

Presidenten for Det internasjonale håndballforbundet, Dr. Hassan Moustafa, gir også sin mening om VM-logoen og slagordet:

– Logoen og slagordet til IHF Women’s World Championship 2023 gjenspeiler essensen av håndball: en rask og dynamisk sport full av lidenskap og følelser, som fengsler fans over hele verden. Vi er glade for reisen vi tar og ser frem til et spektakulært og spennende arrangement i Skandinavia, sier han.

Det er første gang Sverige arrangerer håndball-VM for kvinner, mens Norge og Danmark allerede har gjort det. Turneringen vil bestå av 32 lag fordelt på åtte grupper. To av gruppene skal spilles i Sverige: i Gøteborg og Helsingborg. En av hovedrundene spilles i Gøteborg og finalekampen avgjøres deretter i Danmark. Turneringen går fra 30. november til 17. desember 2023.

Forbindelse: Logoen for VM 2023 presenteres

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.