Koulibaly gjorde seg snart klar for Premier League

Ikke mange spillere har vært kjent for å være på farten så lenge som den senegalesiske langdistansespilleren. Klubbinnehaver og karnevalssjef Aurelio Laurentiis i Napoli har selv forsøkt å løfte sinnstilstanden i endringsmarkedet – og at avtalen sjelden ble forstått. Som nylig.

Manchester United, City, Liverpool, Everton, med flere har de siste sesongene blitt koblet til spilleren som er posisjonert som en av verdens beste midtbanespillere. Joined innhentet Varane, City har Ruben Diaz, mens Liverpool fikk van Dijk tilbake etter skaden 2020/21. Everton ble, som antydet av Football-Insider , stoppet i fjor av Financial Fair Play-reglene.

Napoli-eier Aurelio de Laurentiis har sett at markedskostnadene til Koulibaly har stupt siden han avslo tilbud for bare under en milliard før pandemien. Denne kaldere tiden av året kom en annen spiller tilgjengelig, der Newcastle uventet hadde verdens mest ekstravagante eiere bak seg. Som antydet av Football Insiders-kilden, er Koulibaly på det høyeste punktet på listen over ting å få, med råd til det nye styret som karakteriserer Koulibaly som pioneren som vil bytte vakt til Newcastle.

Det var heller ikke Newcastle. Mye har endret seg i det siste, i midten av året har både PSG og Barcelona blitt koblet til midtbanespilleren, men det er en Premier League-klubb som ser ut til å få det som har vært det utenkelige merket.

Get French Football News hevder at midtbanespilleren er i nærheten av å få gjort papirarbeid for Chelsea, der Napoli-eieren sitter igjen med 40 millioner euro. På Stamford Bridge forutser en treårskontrakt 31-åringen, som senere overgir seg etter 317 kamper for Napoli – og en ustanselig nesten exit.

Lese: Bekreftet: Arturo Vidal fullførte i Inter Milan – har andre planer

Thomas Tuchel får sin elite midtbanespiller, Laurentiis får 33 % av det han regnet med at Napoli ville unnslippe en Koulibaly-avtale. Vi forventer å se en av de hardeste midtbanespillerne på planetens hardeste forening.

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.