Kontroversiell straff mot Sverige løste: «Kanskje litt skadet av miljøet»

Norge slo Sverige 2-1 på bortebane. Det første målet ble scoret etter straffe signert Erling Haaland, men det var situasjonen som førte til straffen som ble diskutert.

Morten Thorsby var den som falt i 16-meteren (i duell med Emil Krafth) og da ble det skikkelig hype om hendelsen.

– Jeg ser TV-bildene senere og så ser jeg det alle andre ser – som kan bedømmes begge veier. Jeg forstår. Jeg må si at saken var litt dramatisk, jeg kunne bli litt skadet fra et miljøsynspunkt av Italia. Jeg må ta det, sier ifølge NRK.

26-åringen mener han er hundre prosent «fair play». Han ble imidlertid mange svensker sinte etter ham på sosiale medier.

– Det kan hende at noen har gått over grensen. Det er bare å lese kommentarene på Instagram, men det spiller ingen rolle. Det viktigste er hva som skjedde. Jeg vil ikke bli kalt regissør, for det er jeg ikke.

– Faktum er at han (Krafth) tar ut venstresiden og tar bort en klar sjanse fra nettet, fordi jeg mister balansen og faller. For meg er det en straff.

KLIPP: Norge får straff her (5. juni 2022)

Javascript må være aktivert for å spille av videoen

Her får Norge straffen. Bilder fra Viaplay

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.