Keepertalentet bytter Danmark ut med Norge

Norges flagg. © Bildbyran

Ikasts ungdomsakademi har utviklet talentet Mathilde Rømer, men nå venter nye utfordringer for målvakten. 19-åringen bytter til norske Molde med umiddelbar virkning.

Mathilde Rømer utviklet seg som keeper sammen med Andrea Austmo og Jessica Ryde i Ikast Håndbold. Men nå velger talentet å flytte til utlandet og starte et eventyr i Norge.

Rømer har signert avtale med Norges Molde og tiltrer med umiddelbar virkning.

– Et eventyr i utlandet venter meg og jeg gleder meg til å starte en ny spennende hverdag med nye utfordringer. Jeg har vært veldig glad og takknemlig for tiden min i Ikast, en tid jeg vil huske for gode mennesker. Jeg vil takke teamet og de rundt meg for at de tror på meg og nå lar meg følge drømmen min, sier Rømer til Ikast-nettstedet.

Ikast er på sin side glad på Rømers vegne og samtidig stolt over utviklingen som har skjedd i Ikast.

– Vi er veldig stolte over å kunne sende Mathilde Rømer videre i karrieren. Det er en annen av våre ungdomsrekker og en annen universitetsstudent som sendes, og det viser at vi har skapt et miljø i Ikast som ikke bare utvikler talenter, men også tiltrekker dem fra hele Danmark, sier direktør Daniel Grønhøj og fortsetter:

– Rømer er en spennende håndballspiller og et godt menneske både på og utenfor banen og vi gleder oss til å følge henne utenfor Danmark.

Molde spiller i den norske toppklassen og ligger for øyeblikket på andreplass på stillingen og ble nummer tre i fjor.

– Vi brukte mye tid på dette. Det er ikke alltid like lett å finne de riktige typene denne tiden av året. Mathilde er ung, men hun har et stort og veldig spennende talent som vil passe inn i gruppen vår, sier trener Tor Odvar a Molde-tomta.

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.