Janne røper deler av startelleveren mot Norge

Uken til landslaget så langt har vært full av skadeproblemer. Carl Starfelt og Jesper Karlsson er de to siste spillerne som forlater samlingen og Sotirios Papagiannopoulos er kalt inn for å dekke over.

Men dagen før kampen mot Norge kunne Janne Andersson legge igjen en gledesmelding. Både Anthony Elanga, som var syk denne uken, og Alexander Milosevic, som var plaget med et hovent kne, er spilleklare.

– Elanga var lat dagen før vi dro til Slovenia og ble hjemme, men hun våknet raskt og har det bra. Milosevic kom inn med en følelse fra Allsvenskans siste runde. Han ble hos ham en stund denne uken, men han ble bedre og bedre og det var ingen negative reaksjoner etter kampen.

– Alle spillere som er tilgjengelige her og friske.

«Det vil spille»

I tillegg bød han på et par puslespillbiter om hvem som er alven til det svenske landslaget mot Norge. Dette er på spørsmål om Hjalmar Ekdal er nærmest å spille fra start i morgen eller ikke.

– Det kan starte, enten det er nærmere eller ikke, det kom ut av munnen for å si det sånn. Det finnes alternativer og vi får se hvem som blir i morgen. Uansett hvem som starter, kommer det en ny midtbanespiller som starter en konkurransekamp for oss, så får det være, sier kapteinen på landslaget og fortsetter:

– Jocke Nilsson har vokst opp og blitt en pålitelig midtbanespiller det siste året, han må passe på og hjelpe den som skal spille med ham for han skal spille, kan jeg fortelle.

– I tillegg til dette skal jeg spille mot Emil Krafth, jeg kan allerede røpe ham, og han er også en erfaren bakspiller som har spilt mye på landslaget. Så det blir også støtte med Rbbin (Olsen).

Hjalmar vil lokke broren hjem: «Jeg jobber hver dag»

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.