Isabelle Gulldén: «Helt ubeskrivelig sensasjon»

Foran 15.400 tilskuere ble Isabelle Gulldén og hennes Vipers Kristiansand Champions League-mestere etter 33-31-seier i finalen mot ungarske Györ søndag.

Dagen etter er hun en sliten, men glad Gulldén som landet i Sverige da SVT Sport tar igjen henne.

– Det ble ikke mye søvn i natt. Vi hadde en avslutningsmiddag på restaurant, så det ble litt fest og fest, sier han.

Hvordan var det å spille finalen?

– Jeg har vanskelig for å huske hva som skjedde under kampen. Det virket som om vi alle hadde holdt oss rolige, og det er her rutinen taler for seg selv.

«Enden på drømmen»

– Men nå som vi plutselig har landet i Sverige, og det begynner å ta slutt, føles det veldig tomt. Å spille foran 20.000 vet man aldri om man kan gjenoppleve det her i Sverige, så det er litt tomt må jeg si.

Finalen var Gulldéns siste kamp med den norske klubben, som i tillegg til Champions League også tok hjem mesterskapet og cupen i Norge.

– Det var virkelig en drømmeavslutning. Sannsynligvis mine fire siste finaler og å avslutte med gull i Champions League, det kan ikke bli en bedre finale. Jeg er veldig glad.

Gulldén fortalte tidligere i år at hun bestemte seg for å flytte hjem til Sverige og Lugi for å komme tett på søsteren Rebecca som led av livmorhalskreft.

Han ser på Lugi som siste stopp

At Rebecca var der og så finalen betyr mye for den svenske håndballstjernen.

Vi er bestevenner, så hun betyr mye for meg. Å kunne spille og vinne foran henne og alt det der er en ubeskrivelig følelse. Og nå som vi skal bo veldig nær hverandre, er det også helt fantastisk.

Nå venter hvile og ferie for Gulldén, som starter sesongen med Lugi i slutten av juli. Planen er å avslutte karrieren i Skåneklubben.

– Jeg tror dette er den siste. Jeg har skrevet i tre år, og vi får se hva som skjer videre. Jeg gleder meg til å starte noe nytt her i Lugi, og det er kanskje mer enn tre år siden. Men det er under vi skal prøve å roe ned.

REPORTASJE: Gulldén og det plutselige vendepunktet i karrieren og overgangen til Lugi (29. mai 2022)

Javascript må være aktivert for å spille av videoen

REPORTASJE: Gulldén og det plutselige vendepunktet i karrieren og overgangen til Lugi

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.