Indianere kjøper Salesforce, åpner nye kontorer

NoAs Salesforce-virksomhet er ikke den eneste som gjorde det veldig bra under pandemien. Fluido, nå eid av Infosys, har økt omsetningen til hele 123 millioner svenske kroner etter indianernes inntog med et første overskudd på mange år, tidligere var de røde tall i lang tid. Overskuddet er på 13,2 millioner svenske kroner. Fortsatt i 2020 var omsetningen bare 88 millioner SEK med et tap på -4 millioner SEK.

Alle svenske kunder som har valgt å bytte til MACH, hodeløs og nylig frakoblet, finnes i den daglig oppdaterte hodeløse delen av MKSE.com. Les alt om det her.

Det feires med nye kontorer, blant annet i Malmö. Til å begynne med er Fluido også tilgjengelig i opprinnelseslandet Finland, Danmark, Slovakia, Nederland, Storbritannia, Tyskland og Norge.

«- Vi har vært i Sør-Sverige i mange år. Ettersom kundeetterspørselen har økt og vi har sterk vekst, skaper vi nok et knutepunkt i Malmö. En større lokal tilstedeværelse gjør at vi bedre kan møte våre kunders behov og ha råd til å samarbeide selv mer lokalt og globalt. Det vil også hjelpe oss i vår rekruttering i regionen.

Sier Daniel Zetterberg, landssjef for Sverige. Konsernets fremtidige tilbud handler om fjernarbeid, hvordan jobbe i fremtiden og en ny Salesforce-pakke med Slack som motor. Det er ikke kjent om noen svenske kunder allerede har akseptert det aktuelle tilbudet. Slack har fortsatt litt å bevise i forhold til de mest aksepterte lagene.

Andrea Gutierrez

"Tilsatt for anfall av apati. Reiseelsker. TV-spesialist. Frilansskribent. Webaholic."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.