Her ender veien for den norske dobbeltmorderen Stig Millehaugen

Det var i forbindelse med en ubetjent utskrivning onsdag i forrige uke at den 53 år gamle norske dobbeltmorderen Stig Millehaugen slapp unna.

Flukten ble oppdaget på ettermiddagen da Millehaugen skulle vært i Trondheim fengsel, men aldri dukket opp.

Norske medier meldte innledningsvis at politiet mistenkte at Stig Millehaugen hadde fløyet fra Trondheim til Oslo og deretter tok toget til byen. At han var på en Oslo T-banestasjon onsdag er nå bekreftet da norsk politi gikk ut med et bilde av dobbeltdrapsmannen da han var på Helsfyr stasjon.

Den siste observasjonen av dobbeltmorderen

«Siste sikre observasjon av Millehaugen av politiet er når han forlater Helsfyrs T-banestasjon onsdag 1. juni kl. 15.32», står det i en pressemelding, skriver han Dagbladet.

Det siste kjente bildet av Millehaugen som norsk politi daterer.

Foto: Norsk politi

Politiet ønsker nå å komme i kontakt med personer som var i området i det aktuelle tidsrommet og derfor kan ha sett Millehaugen ved T-banestasjonen.

Det er foreløpig ikke klart hvor den dødsdømte dobbeltmorderen er, blant annet ble det utført en operasjon i Vest-Sverige for å jakte på ham, sa han. fastlege denne helgen. .

Millehaugen soner 21 års fengsel for drap på en norsk gjengleder, som han ble dømt for i 2012. Han ble tidligere dømt for drap i 1992, senere i forbindelse med fangenskapet i Sarpsorg, men klarte å få tak i en pistol. smuglet inn i ham. Senere skjøt han fengselsbetjenten med en fengselsbetjent og tvang en annen til å ta ham med til Oslo.

LES MER: Dobbeltmorderen jaktes i Sverige, en operasjon på vestkysten
LES MER: Det siste sporet etter dobbeltmorderen

Kennard Benson

"Kaffeguru. Musikkspesialist. Vennlig skribent. Hengiven nettentusiast. Wannabe-analytiker. Fremtidig tenåringsidol."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.