Harry Styles-showet ble avlyst

Det arrangerte showet med Harry Styles i København skulle ikke gå som avtalt etter skytingen, men er nå droppet.
Etter å ha tatt bilder på et kjøpesenter på Amager i København søndag, droppes det arrangerte showet med Harry Styles på Royal Arena.

Det uttrykker en verneombud ved feltet til Ekstra Bladet . Som det fremgår av meldinger på Twitter, skal det også ha blitt rapportert fra scenen.

Politiet i København gir uttrykk for at t-banelinjer i rommet er stengt for forskjellige oppdagelsesreisende for å flytte besøkende fra Royal Arena hjem. AVLYST: Harry Styles» show i København ble først forsinket og deretter droppet etter å ha tatt bilder på et torg rett i nærheten av utstillingsfeltet. Foto: Ian West/Pa Photos/NTB
I en instagramvideo som en observatør har overført fra Royale Arena fortalte showkoordinatoren fra scenen at showet ble forsinket til ca. klokken 21. Showet var opprinnelig forventet å begynne klokken 20.

Koordinatoren ga uttrykk for at de har en nærliggende samtale med politiet, som dermed skal ha sagt at de hadde kommando over omstendighetene.

Harry Styles har skrevet på Twitter-kontoen sin at han er knust. TV 2 har tidligere beskrevet at Harry Styles hadde skrevet en melding om skytingen på Snapchat, men dette burde ikke være riktig. Meldingen skal være laget av en klient som hevder å være hotshot. Styles selv har ikke Snapchat.Should gå som forventet
I forkant av natten opplyste pressevakten på Royal Arena til TV 2 at showet skulle skje. Han fortalte at valget ble tatt som et team med dansk politi.

Royal Arena ligger et par hundre meter fra Fields-butikken, der noen få grupper er skutt, ifølge dansk politi.

En tatt til fange
En mann er tatt til fange på grunn av tvil om å stå bak masseskytingen.

På grunn av skytingen har danske kronprins Frederik, ifølge NTB, droppet en samling på den berømte båten Danneborg. Samlingen skulle henges på arrangementet av målgang av Tour de France-arrangementene som har blitt kjørt i Danmark.

Kongehuset bekrefter at avskrapingen skyldes skyteepisoden på kjøpesenteret.

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.