Håndballmesterskapet: 5 signeringer under radaren – Håndballkanalen

Trym Johnsen (til høyre). Foto: Krister Andersson / BILDBYRÅN

Matias Helt Jepsen, Daniel Ekman, Andreas Cederholm og Alexander Morsten. Dette er bare noen av de nye stornavnervervelsene foran årets sesong. Men hvilke spillere har blitt ansatt litt under radaren og har fortsatt muligheten til å lykkes i år?

De kan være spillere i posisjoner som laget virkelig trengte, spillere hvis trekk ikke har blitt rapportert mye, eller rett og slett undervurderte spillere.

Adam Jöhnsson, Alingsås HK

Han gjorde det veldig bra i Kungälv og AHK trenger en pålitelig høyrekant. En perfekt match? Kanskje. Jöhnsson kan i hvert fall være veldig god og er det én ting Franzén/Sandberg kan gjøre er å lede spillere fra potensial til levering.

Adam Jöhnsson, her siden tiden i Kungälv.
Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN

Richard Lindström, Hammarby IF

Edwin Aspenbäck gjorde det egentlig ganske bra forrige sesong, men Hammarby har en spiller her som har gjort det veldig bra i den norske ligaen i flere sesonger. Lindström kan komme inn og levere med en gang, det er jeg helt sikker på. Hammarby kunne snike seg inn med denne signeringen, til tross for at det utvider og skjerper troppen.

Richard Lindstrøm. Foto: Hammarby SE.

Simon Örtelind, Redbergslids IK

Tilbake i håndballligaen etter noen sesonger utenfor den. En stabil spiller som spesielt vil styrke RIK i forsvarsspill. RIK kommer nok ikke til å score mange mål i år og i så fall trengs det forsvarsspillere for å kunne ta poeng. Men kan Örtelind / Lipovac holde seg på sporet?

Simon Örtelind.
Foto: Christian Örnberg / Bildbyrån

Linus Fernebrand, Ystads IF

Jeg har alltid likt Fernebrand og jeg synes han har vist i sine beste øyeblikk at han er en kantspiller som kan score over 100 mål i denne serien. Nå kommer han på en velsmurt maskin og jeg er sikker på at han vil ha sine sjanser, både på kanten og i form av spill spesielt av Jonathan Svensson.

Linus Fernbrand. Foto: Petter Arvidson / Bildbyrån.

Trym Johnsen, IFK Kristianstad

Jeg vet, IFK Kristianstad og under radaren er ikke direkte kompatible. Men når IFK har signert Andreas Cederholm og Matias Helt Jepsen, er det helt naturlig at det er disse to spillerne vi snakker om og fokuserer på. Det er perfekt for Trym Johnsen, som var virkelig god i den norske ligaen forrige sesong og fikk sin landslagsdebut.

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.