Haaland har senket Serbia – nå venter Sverige

Sannsynligvis fordi de fleste i fotballverdenen har et godt grep om den fortsatt bare 21 år gamle offensive idioten etter å ha scoret mål for Dortmund de siste årene, noe som betyr at han spiller for Manchester City fra neste sesong. Men motstridende svenske landslagsvakter Tom Prahl og Roger Sandberg, tilstede på Marakana stadion i Beograd, vil trolig ha mye å dele med den svenske landslagskapteinen Janne Andersson foran Sveriges kamp mot Norge i Nations League på Friends arena søndag. .

Venstre fly

For eksempel at Norge ikke kan tildeles områder som det 27. minutt. Med et raskt angrep nedover høyre flanke gikk høyreback Marcus Holmgren Pedersen, Feyenoord, frem. 21-åringens innspill på den blanke overflaten var perfekt. En heftig Erling Braut Haaland ankom, som ikke hadde noen problemer med å score landslagets 16 mål i den 18. landskampen ved hjelp av venstrevolley.

Ni minutter tidligere kunne imidlertid Haaland ha, og kanskje burde, knekket nullen. Han gikk helt fri, men han satte ikke ballen på riktig måte og det høyre skuddet gikk over.

I det 67. minutt valgte norsk kaptein Ståle Solbakken å velge sin angrepsstjerne. Tenker nok på søndagsmøtet i Sverige.

Norge og Sverige møtes også førstkommende søndag i Oslo.

Serbia ineffektivt

Hvilket Sverige i midten møter de hjemme neste torsdag, da? Vel, laget til landslagskaptein Dragan Stojkovic – som i motsetning til Norge og Sverige kvalifiserte seg til VM i Qatar – hadde klart mer ball, vant cornerstatistikk med 12-0 og skapte flere anledninger. Men effektiviteten til Serbia, med Fulham-stjernen Aleksandar Mitrovic ved roret, lettet denne gangen hans fravær.

Norge på sin side avsluttet fortjent i defensiven igjen, også takket være keeper Örjan Nyland, og kunne pakke inn en fin førsteseier før kampen mot Sverige

Potten delt på det iberiske toppmøtet

Et Portugal uten Ronaldo i startelleveren mot Spania hjemme i Sevilla. Det ble en god kamp og endte med en ganske uventet remis. Men spanjolene var nærmere seier og satte inn 1-0 til det 82. minutt da Ricardo Horta spilte uavgjort for Portugal.

Spania spilte den beste fotballen og tok den logistiske ledelsen etter et angrepsmønster der Morata til slutt kunne trille ballen bak
Diogo Costa. Morata hadde også tilbud om flere mål. I det 64. minutt kom gjestene igjennom på høyrekanten etter dårlig forsvar.

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.