Fem nye navn i Hall Of Fame · Siste nytt om travet · Travets tur

Trav Hall of Fame begynte i 2007 med Søren Nordin Og Ulf Thoresen som førstevalgte. Totalt er nå 65 valgt.

– Det er klart jeg føler meg stolt. For å komme hit er det ikke bare mulig å skrubbe, men noen ganger er det også viktig å vinne store løp, sier han Roberto Bergh i Nordisk Travmuseum intervju med ham i forhold til ansettelsen.

I en alder av 53 blir han den tredje yngste som blir valgt neste gang Bjørn Goo Og Orjan Kihlström.

timian Nurmos hever en annen premie som sin «største».

– Noe av det jeg er mest stolt av var da jeg ble årets trener i Sverige. Jeg er også veldig stolt av mine trenerligaer i Solvalla, og også på andre baner i Sverige, og han er selvfølgelig veldig beæret over å ha blitt valgt inn i Hall of Fame, sier Timo Nurmos i et intervju med Nordisk Travmuseum.

Han er valgt ut samtidig som hesten han vant en av sine største seire med: Klar Å uttrykke.

– Selvfølgelig var Readly Express sin seier i Prix d’Amérique helt fantastisk. Du følte deg som en rockestjerne da du ble møtt foran 40.000 mennesker i Vincennes-publikummet, sier Nurmos.

Liv Haslie hun var Norges første kvinnelige travtrener. Hun fylte 80 år, men er fortsatt aktiv. På spørsmål om hvordan man skal oppsummere et helt liv med hest og trav, svarer han:

– Som et eventyr klarte jeg å holde meg på lidenskapen og hobbyen min. Livet med hesten var – og er fortsatt – fantastisk. Som nevnt over er jeg like glad hver morgen når jeg våkner og kan gå på låven, sier Liv Haslie.

Giomar Blekket68 år gammel har han tre tiår med racing bak seg.

– Jeg setter de to nasjonale mesterskapene på førsteplass, sammen med æren av å bli valgt inn i Hall of Fame, sier Blekkan som med 4.550 seire fortsatt har drømmen:

– Da jeg var 60, trodde jeg 5000 var uoppnåelige. Jeg er ikke så sikker nå, sier Blekkan.

Teksten er oppdatert.

Andrea Gutierrez

"Tilsatt for anfall av apati. Reiseelsker. TV-spesialist. Frilansskribent. Webaholic."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.