Etter nyheten om kjærlighet med Benjamin Ingrosso og den norske influenceren, bekrefter de nye bildene

På kjærlighetsfronten ser det strålende ut for de aller fleste familiemedlemmer i Wahlgren-Ingrosso.

Bianca Ingrosso Og Philip Cohen kiler mer konsekvent enn noen gang, og flyttingen til den nye luksusleiligheten på Östermalm vil snart finne sted. Her kan du se de første bildene på gulvet. Mamma også Pernilla Wahlgren har etter flere år som singel funnet kjærligheten i Christian Bauer.

Og det ser ikke engang ut til å være nødvendig Benjamin Ingrosso. Ikke bare med vårens suksess med «Benjamins»-programmet og å vinne Grammy Awards, ryktes det at Benjamin også har oppnådd suksess i kjærlighetslivet.

Det ryktes at Benjamin Ingrosso dater den norske influenceren Frøya Sofie Winther

Det har lenge gått rykter om at artisten dater den norske influenceren Frøya Sofia Winthernoe Nyheter24 tidligere har rapportert om.

Det var da den norske influenceren la ut et innlegg om et opphold i Stockholm at det begynte å spre seg om en romanse mellom henne og Benjamin Ingrosso. Da Benjamin besøkte P4 Extra tidligere i år, kommenterte han kjærlighetslivet sitt.

– Jeg har termin for første gang i år, jeg tester det, da sa Benjamin.

Verten Tweety Schultz han grillet artisten og spurte om det var «en spesifikk norsk påvirkning» som var spesielt interessant.

– Ja, det er mange fantastiske mennesker som interesserer meg, svarte artisten kryptisk.

Potensiell kjærlighetshistorie mellom Benjamin Ingrosso og Frøya Sofie Winther

Benjamin har allerede gitt ganske usikre svar om den beryktede romantikken. Men den oppmerksomme følgeren kunne merke at profilene ser ut til å tilbringe tid sammen. Senest, på tirsdag, la de begge ut bilder som mest sannsynlig gir næring til rykter om kjærlighet.

Både Benjamin og Frøya la samtidig ut bilder fra samme restaurant i Oslo og på samme retter. Det kan derfor antas at de nøt en herlig middag sammen i hjembyen Frøya.

Bilder: Instagram / benjaminhardware og Instagram / frejaswinther
Bilder: Instagram / benjaminhardware og Instagram / frejaswinther

Etter ryktene om romantikk – bekrefter Benjamin Ingrosso

Men ledetrådene sluttet ikke der. Frøya la ut en story på Instagram-kontoen sin med en video der ingen ringere enn Benjamin ble tagget. I klippet sees Benjamins fingre danse på pianotangentene, mens de spiller en vakker trudellut.

Bilder: Instagram / benjaminhardware og Instagram / frejaswinther

Nå bekrefter også Benjamin at han og Frøya virkelig har vært sammen! Så vil tiden vise hva forholdet deres er til for, om de bare er venner eller faktisk noe mer …

Andrea Gutierrez

"Tilsatt for anfall av apati. Reiseelsker. TV-spesialist. Frilansskribent. Webaholic."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.