Erling Braut Haaland senket Sverige igjen

Sverige søkte revansje etter tapet for Norge forrige uke.

Men den norske superstjernen Erling Braut Haaland sørget for at det ikke skjedde. 21-åringen viste storartet i rivalkampen.

Etter ti minutter kom Blågults første kalddusj. Haaland, som ble tomålsscorer i siste kamp, ​​holdt ledelsen på et innlegg og nikket inn det norske ledelsesmålet.

Kalddusj nummer to kom i starten av andre omgang.

Etter involveringen av VAR, pekte den tyske dommeren Harm Osmers på stedet. Vel fremme gjorde Haaland ingen feil og scoret dermed sitt fjerde mål mot Sverige på to kamper.

Forsberg ga kontakt med Sverige

Kort tid etter Norges andre scoring valgte landslagskaptein Janne Andersson å stuve laget. Angrepstrioen Viktor Gyökeres, Anthony Elanga og Viktor Claesson ble byttet ut, noe som ga resultater umiddelbart.

Dejan Kulusevski fant Emil Forsberg i 16-meteren som dyttet ballen inn i nærmeste kryss.

2-1 på resultattavla og nytt håp til Blågult.

Det verste på ni år

Nærmere enn det har imidlertid ikke Sverige kommet. I stedet nådde Alexander Sörloth toppen på et Haaland-innlegg og kunne nikke 3-1.

Viktor Gyökeres kuttet absolutt ekstraomgangen, men Norge klarte å holde ut og ta sin andre seier på rad mot Sverige.

– Å beseire Sverige i min siste landskamp for sesongen, hva skal jeg si, er fantastisk. Nå er det ferietid, sier Erling Braut Haaland på TV2.

Det var Blågults tredje tap på rad. Det er første gang på ni år at du taper tre konkurransekamper på rad.

– La oss slippe inn for enkle mål. Vi går i dritt og må jobbe i motbakke, sier Emil Forsberg etter kampen og fortsetter:

– Så lenge det står 0-0 tror jeg vi har en god sjanse. Det er de små detaljene og de små detaljene som avgjør fotballkamper. Det er tungt og noe vi må forbedre oss på.

Med nederlaget har Sverige ingen sjanse til å rykke opp til toppserien i Nations League. Blågult er for tiden nummer tre i gruppa og må fokusere på å bli i Serie B.

KLIPP: Anthony Elanga etter nederlaget mot Norge

Javascript må være aktivert for å spille av videoen

Elanga etter nederlaget mot Norge

Andrea Gutierrez

"Tilsatt for anfall av apati. Reiseelsker. TV-spesialist. Frilansskribent. Webaholic."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.