«En stemme på Senterpartiet er også en stemme på S, MP og V» – Skövde Nyheter

Det er nå helt klart at en stemme på Senterpartiet også er en stemme på SV, Frp og Venstre – nå ber vi deg gi oss din stemme i stedet for å stemme på Senterpartiet.

Dette skriver Kristelig Folkepartis representanter i en debattartikkel.

Bilde: Peo Janson, Malva Söderqvist

Det er nå helt klart at en stemme på Senterpartiet det er også en stemme for SV, Frp og Venstre. På en måte er det bra at velgerne, tre og et halvt år etter at Senterpartiet gikk ut av Alliansen, endelig har fått en tydelig produkterklæring fra Annie Lööf. Men samtidig skjærer det borgerskapets hjerte.

Kunngjøring

Sammen med Senterpartiet klarte vi den verste økonomiske krisen siden depresjonen, senket skattene for vanlige folk og halverte de rødgrønne hjelpelinjene som fantes på den tiden. Nå har Senterpartiet i stedet sluttet seg til partiet som har gitt oss rekordlang langtidsledighet, rekorddyrt drivstoff, rekordmange skytinger, rekordstore strømregninger og lange køer for bistand. Er trist.

Kunngjøring

For vår del er det klart at Sverige trenger nye og annerledes rekorder. Utviklingen kan gå i feil retning i åtte lange år. Regjeringskriser har skjedd fordi vi sitter igjen med minoritetsregjeringer forent kun av det de er imot, ikke av det de ønsker å oppnå. Det er ikke slik et land kan styres. Du må ta en retning og også kunne forklare det for innbyggerne slik at de igjen kan kreve ansvarlighet fra sine folkevalgte – dette er essensen av demokrati.

Vi kristendemokrater er en del av det myndighetsalternativer der ikke alle er enige om alt, men hvor vi ser de samme problemene og har lignende ideer om løsninger. Vi ser alle at arbeidslinjen må gjenopprettes. At folk skal kunne fylle på biler og gå på jobb mens landet endrer seg. At volden i gatene våre nå lammer hele nabolag og krever helt ny innsats fra politi, påtalemyndighet og domstoler. At Sverige trenger stabil og forutsigbar energi og at dette igjen betyr at atomkraft vil trenge en ny svensk gullalder.

Og vi Kristdemokrater ser at det svenske helsesystemet går tilbake til 1800-tallet og at landet vårt krever samme type moderne helsevesen som Norge og Danmark allerede har innført. At vi trenger lik bistand for hele landet, ikke til 21 gamle fylkeslag.

Kunngjøring

Til dere som allerede har stemt på Senterpartiet ved stortingsvalget, ber vi om at dere gir oss deres stemme. Gi oss en sjanse til å løse problemene som Annie Lööf ønsker å hjelpe Magdalena Andersson til å ikke løse. Vi er klare til å møte Sveriges problemer.

Ebba Busch (KD) partileder

Dan Hovskär (KD) beste kandidat til Riksdagen Skaraborg

Andrea Gutierrez

"Tilsatt for anfall av apati. Reiseelsker. TV-spesialist. Frilansskribent. Webaholic."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.