Elfsborg slått ut av Conference League-kvalifiseringen mot Molde

Elfsborg var under press for å komme seg etter 1-4 i det første møtet i Norge, og da han scoret kampens første mål, et fint mål fra Michael Baidoo ved pause, var kanskje et lite håp der. gul og svart.

– De siste ti minuttene av første omgang er vi litt rystet og de presser oss og scorer fortjent et mål, sier Molde-manager Erling Moe.

Molde valgte ofte å holde seg lavt og la Elfsborg få ballen, en taktikk som fra utsiden virket mildt sagt risikabel. Men det norske laget visste tydeligvis hva de gjorde for i det 54. minutt kom uavgjort, egentlig fra ingensteds, med Emil Breivik som overlistet Tim Rönning fra distanse.

– Jeg synes vi spiller en veldig god førsteomgang og har et par farlige sjanser til å score flere mål. Men når de får 1-1, blir det tøft for spillerne. Vi prøver litt mer, men så åpner vi litt for mye i forsvar, sier Elfsborg-manager Jimmy Thelin.

Etter Moldes 1-1 uavgjort klarte aldri Elfsborg å komme tilbake, mens Molde kunne score 2-1 og derfor er Elfsborgs Europaeventyr for denne gang over.

– De har vært farlige i overgangene sine under dette dobbelttreffet og vi har ikke klart å håndtere det og Molde går fortjent videre, sier Jimmy Thelin.

TV: Robin Olsens kryptiske svar på fremtiden i Allsvenskan

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.