Duo skal hente Larvik Håndball til Norge

150213 Larviks fans under en Champions League håndballkamp for kvinner mellom Sävehof og Larvik 13. februar 2015 i Partille. Foto: Carl Sandin / BILDBYRÅN / kode CS / 57588

Larvik Håndball laster opp til neste sesong med to nye navn i troppen. Polina Gencheva og Eli Smørgrav Skogstrand skal løfte Larvik i norgesmesterskapet.

Larvik møter stjernespekkede Vipers Kristiansand 1. september og sparker i gang hele REMA 1000 Damemesterskapet 2022/2023. Og du gjør det med to nye tillegg til troppen. Ungt par Polina Gencheva og Eli Smørgrav Skogstrand blir med på laget.

Polina Gencheva, 23, flyttet fra hjemlandet Bulgaria som 16-åring og har spilt i Norge siden den gang. Etter fem sesonger i andredivisjon Sandefjord er kantspilleren klar for å spille i drømmeklubben sin, Larvik.

– Er veldig stor. Det er ubeskrivelig, jeg kan ikke sette ord på alt som har skjedd nå. Samtidig synes jeg det er velfortjent. Jeg har hatt det som mål og har jobbet for å nå det de siste årene. Drømmen har gått i oppfyllelse, legger 23-åringen til klubbens hjemmeside.

Etter sju år i Norge blir Gencheva snart norsk statsborger og kanskje har hun rukket å samle på noe opp gjennom årene i Sandefjord, fordi hun er en teknisk dyktig spiller som slutter seg til Larvik.

– Jeg liker litt å trikse, man må prøve litt for å lykkes, sier han klubbens hjemmeside.

Lagets andre signering er den norske keeperen Eli Smørgrav Skogstrand, 22. For litt over ti år siden var han en av maskottene som kom over banen med Larvik-spillere før kamper. Det store idolet var Larviks keeper, Cecilie Leganger, og nå er det opp til Smørgrav Skogstrand å forsvare målet.

– Jeg har alltid hatt lyst til å møte Cecilie Leganger og jeg ville bli like god som henne, sier a klubbens hjemmeside.

22-åringen har klare mål og ambisjoner med håndballsatsingen.

– Jeg spiller håndball for å bli best. Det er dette jeg jobber for, sier han klubbens hjemmeside.

Andrea Gutierrez

"Tilsatt for anfall av apati. Reiseelsker. TV-spesialist. Frilansskribent. Webaholic."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.