Det siste sporet etter dobbeltmorderen

Det var i forbindelse med en ubetjent permisjon onsdag at den 53 år gamle norske dobbeltmorderen Stig Millehaugen slapp unna. Flukten ble oppdaget på ettermiddagen da Millehaugen skulle vært i Trondheim fengsel.

Mistenkt for å fly til Oslo

Politiet har nå offentliggjort overvåkingsbilder av en person de mistenker er Millehaugen. Bildene kommer fra et overvåkingskamera på Trondheim lufthavn, tatt klokken 12 onsdag.

Norske medier meldte torsdag at politiet mistenker at Stig Millehaugen fløy fra Trondheim til Oslo og deretter tok tog til byen.

Ifølge avisen VG Politiet etterforsker nå om det kan være personer som har hjulpet Millehaugen å rømme, enten det er med flyplasstransport, flybillett eller annet.

Ifølge VG ble én person pågrepet i dag – og skal løslates – mistenkt for å ha hjulpet dobbeltdrapsmannen med å rømme. Flere politiaksjoner pågår for tiden for å jakte på drapsmannen.

I følge NRK politiet mistenker at flukten er planlagt. Torsdag gjennomførte politiet også husransaking av et Vinterbro-hus i Viken.

Etter politiets vurdering er Millehaugen imidlertid ikke ansett som farlig for allmennheten.

Det opplyser svensk politi

Svensk politi ble informert om den rømte dobbeltmorderen og informasjonen ble videresendt til alle svenske politiregioner.

– Hvis du skulle finne en slik person som er etterlyst, bør du som privatperson ikke gripe inn, men du bør kontakte politiet, sier polititalsmann Kristian Ljungberg til Expressen onsdag.

Han kunne imidlertid ikke kommentere om det var satt inn spesielle forberedelser ved grenseovergangene mellom Sverige og Norge.

LES MER: Malins mistenkte drapsmann er pågrepet
LES MER: Premium Den påtroppende eksadvokaten er tiltalt for nye forbrytelser
LES MER: Slik levde Malins antatte drapsmenn på frifot i 25 år
Familiens smerte etter dobbeltdrapet på Örebro: «Telefonen ringte og ringte»

Milo Pascall

"Lidenskapelig spiller. Venn av dyr overalt. Generell alkoholevangelist. Banebryter for sosiale medier. Zombie-nerd."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.