Coleen Rooney vant i retten mot Rebekah Vardy

Coolen Rooney skyldte Rebekah Vardy for å ha lekket personopplysninger til britisk presse i 2019. Sistnevnte gikk til retten, men fikk ikke støtte i saken.Det skriver Sky Sport.

Årsaken til søksmålet går tilbake til 2019 da kona til Wayne Rooney, Coleen Rooney, hevdet at Rebekah Vardy, som er kona til Leicester-stjernen Jamie Vardy, hadde lekket personlig informasjon om henne til English Sun.

Hun startet sin egen etterforskning av hvem som kunne være personen som hadde lekket informasjon om henne til avisen. Blant annet blokkerte hun alle unntatt én mistenkt konto fra å se oppdateringene hennes på Instagram i en periode.

Rooney begynte deretter å legge ut falske historier for å se om de endte opp med The Sun. Blant annet et innlegg om at kjelleren hennes ble oversvømmet.

Historien havnet på trykk i The Sun, og den eneste personen som hadde sett alle de originale innleggene var, ifølge Rooney, Rebekah Vardy.

Vardy tok Rooney for retten tidligere i år etter at hun sa at saken hadde forårsaket «alvorlig skade på omdømmet hennes».

Fredag ​​var imidlertid dommen klar, og Vardy fikk ikke støtte i saken.

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.