Charlene og Alberts uventede tur til Norge

Det offisielle besøket er et av Charlenes første på lenge. Det siste året har hun vært plaget med helseproblemer og har kun blitt sett ved noen få anledninger, noe som har dempet ryktene om at ekteskapet hennes med prins Albert er i opprør.

Han nektet alltid for informasjonen, og på et besøk i Gøteborg i begynnelsen av mai kommenterte han kort konas helse med ordene:

– Han har det veldig bra.

Informasjon om separasjon

Noen dager senere uttalte det franske ukebladet Voici at separasjonen var et faktum. Charlene ville flytte til Sveits og motta en årslønn på tilsvarende SEK 128 millioner i bytte for å fortsette å representere Monaco.

I går meldte det norske hoff så plutselig at kong Harald og dronning Sonja skulle spise en sen lunsj med Albert og Charlene. Arrangementet fant sted ved det pittoreske kongsgården i Bygdø utenfor Oslo, som drives av kongen. Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit var også tilstede til lunsj, samt prinsesse Märtha Louise, ifølge VG.

I løpet av tidlig kveld dro prins Albert til et nærliggende museum for å innvie utstillingen «Sailing the Sea of ​​Science» sammen med kronprins Haakon.

Prins Albert og Charlene har allerede besøkt Norge flere ganger. De var for eksempel selvskrevne gjester i 2017 da kong Harald og dronning Sonja feiret 80-årsdagen sin.

LES MER: Prins Alberts ord om sin kone – ifølge noen rykter
LES MER: Premium Så blir den luksuriøse dagen til Prins Albert i Gøteborg
LES MER: Kona hans var syk, så feiret prins Albert med sin eks
Kona var ikke til stede på gallaen i Gøteborg.

Milo Pascall

"Lidenskapelig spiller. Venn av dyr overalt. Generell alkoholevangelist. Banebryter for sosiale medier. Zombie-nerd."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.