Benjamin Ingrossos kjærlighetsavsløring på nytt album: «It’s Three Girls»

17. juni slipper Benjamin Ingrosso (24) sitt nye album «Playlist», artistens tredje album på halvannet år.

Det har lenge vært spekulasjoner rundt Benjamin Ingrossos kjærlighetsliv. En stund ble det ryktet om at han hadde en affære med den norske influenceren Frøya Sofie Winther, noe Benjamin verken har bekreftet eller avkreftet.

Men han er nok forlovet. I podcasten»Unnskyld– Sammen med Johanna Nordström og Edvin Törnblom forteller hun Benjamin Ingrosso om det nye albumet og at mange av sangene handler om forskjellige jenter.

– Jeg vil si det er tre jenter på platen, tror jeg, sier han.

Johanna Nordström spør spøkefullt hva hans nåværende kjæreste synes, hvorpå Benjamin svarer at han ikke har kjæreste. Han spør stadig om sangene handler om jenter som Benjamin Ingrosso datet eller om han fortsatt dater.

– Hvis du hører på plata, kanskje du …, sier Benjamin Ingrosso.

– Du forstår? avbryter Johanna Nordström.

«En sang handler om henne»

Johanna Nordström tar opp eksemplet med låten «Costa Rica» hun ga ut i 2019. Låten handler om Benjamin Ingrossos tidligere Linnea Widmark, noe hun bekrefter i podcasten.

– På denne plata handler en sang om henne, det var en sang skrevet for to år siden som jeg samlet på. Den er veldig søt. Så er det andre sanger som handler om andre jenter, men som handler mer om andre historier.

Benjamin Ingrosso hinter om at han har samlet mange syke historier og at hvis han hadde hatt en «PG 13»-podcast, ville det vært «spennende».

Hun sier at hun sjelden møter datoene sine, fordi hun blir nervøs og ikke vet hva hun skal si. Det ender som regel med at han svarer på Instagram-meldinger frem og tilbake.

LES MER: Endringen i livet til Benjamin Ingrosso: erkjennelsen
LES MER: Benjamin Ingrossos kjærlighetsmelding – etter datingrykter
LES MER: Slik blir låtene til TV4-hiten «Benjamins» til

Se mer:

Benjamin Ingrossos singelliv denne sommeren: planene

Artisten forteller hvorfor han er singel.

Andrea Gutierrez

"Tilsatt for anfall av apati. Reiseelsker. TV-spesialist. Frilansskribent. Webaholic."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.