AIK møter det ukrainske laget i Conference League

AIK, Djurgården og Elfsborg kommer alle til andre kvalifiseringsrunde i Conference League, som går 20./21. juli og 27./28. juli.

Fjorårets Allsvenskan-toer AIK starter hjemme mot Vorskla Poltava. Bortekampen vil på grunn av krigen trolig spilles på et nøytralt nivå. Vorskla Poltava har ikke spilt fotball siden den russiske invasjonen av Ukraina 24. februar, og den siste offisielle kampen ble spilt i desember 2021.

Ifølge Sportbladet, som snakket med AIK før trekningen, er han også usikker på om kampen avsluttes fordi det er en risiko for at det ukrainske laget ikke rekker å forberede seg til kampen.

Kroatiske Rijeka venter på Djurgården mens Elfsborg møter norske Molde. Både Djurgården og Elfsborg starter på bortebane.

Seier i tre dobbeltkamper kreves for å nå hovedturneringen.

Neste CL-runde trekkes

I Champions League-kvalifiseringen blir veien til Malmö FF klarere og tydeligere.

I en mulig andre kvalifiseringsrunde til gruppespillet venter Ballkani, Kosovo eller Zalgiris, Litauen på oss. En kamp som spilles borte 19-20 juli med retur 26-27 juli.

Første oppgave blir å vinne mot et kvalifisert lag, av Malmö FF er det Levadia Tallinn, Estland, La Fiorita, San Marino, Vikingur, Island eller Inter Club d’Escaldes, Andorra.

Nederlaget til MFF i den første kvalifiseringsrunden av Champions League venter på den andre kvalifiseringsrunden i Europa Conference League, ECL, og kampen mot The New Saints, Wales eller Linfield, Nord-Irland.

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.